İş Adamının Cipi Takla Attı; Eşi ve Kızı Öldü - Son Dakika
Güncel

İş Adamının Cipi Takla Attı; Eşi ve Kızı Öldü

İş Adamının Cipi Takla Attı; Eşi ve Kızı Öldü

Antalyaspor Eski Başkan Adayı, iş adamı Necati Yılmaz'ı ve ailesini taşıyan cip, Isparta yakınlarında yoldan çıkıp devrildi. Kazada Yılmaz'ın eşi ve kızı yaşamını yitirdi.

27.09.2015 16:07  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve bir dönem Antalyaspor'a başkan aayı olan işadamı Necati Yılmaz ve ailesinin içinde bulunduğ cip Isparta'da takla attı. Kazada işadamı Yılmaz'ın eşi Nurcan Yılmaz ve kızı Ayşe Sevgi yaşamını yitirdi, kendisi ve 2 oğlu yaralandı.

ARAÇ TAKLA ATARAK ORTA REFÜJE UÇTU

Kaza, dün Isparta- Keçiborlu yolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. İş adamının oğlu 19 yaşındaki İlyas Mert Yılmaz, yönetimindeki 07 FJK 07 plakalı cipip direksiyon kontrolünü yitirince, araç takla atarak orta refüje uçtu. Kazada iş adamı Necati Yılmaz'ın kızı 10 yaşındaki Ayşe Sevgi Yılmaz olay yerinde, eşi Nurcan Yılmaz ise ağır yaralı götürüldüğü Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne yaşamını yitirdi.

YILMAZ YARALI KURTULDU

Kazadan yaralı kurtulan iş adamı Necati Yılmaz ile aracı kullanan oğlu İlyas Mert Yılmaz ve 7 yaşındaki oğlu Halil İbrahim Yılmaz'a sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazada ölen Nurcan Yılmaz ile kızı Ayşe Sevgi Yılmaz'ın cenazeleri, toprağa verilmek üzere Ordu'ya gönderildi. İş adamı Necati Yılmaz ile İlyas Mert Yılmaz'ın tedavilerinin ardından taburcu olduğu, Halil İbrahim Yılmaz'ın tedavisinin ise yoğun bakım servisinde sürdüğü kaydedildi.

EMNİYET KEMERİ KURTARDI

Aracın ön kısmındaki sürücü İlyas Mert Yılmaz ile babası Necati Yılmaz'ın emniyet kemerlerinin takılı olduğu, arka koltukta oturan Nurcan, Ayşe Sevgi ve Halil İbrahim Yılmaz'ın kemerlerinin takılı olmadığı belirlendi.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İş Adamının Cipi Takla Attı; Eşi ve Kızı Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • ARTIK ANLAYIN..!...ve....UYGULAYIN...!: EMNİYET KEMERİ....EMNİYET KEMERİ.....EM-Nİ-YET...KEE-MEE-Rİİİİİİ....!...çok mu zor şunu takmak....aha buyrun...kemer takanlar yaralı...takmayanlar ise EX...!!!....sabırlar diliyorum ve merak ediyorum...NEDEN BABA KULLANMIYOR ya da ANNE...19 YAŞINDAKİ TOY ŞOFÖR OLMA İHTİMALİ YÜKSEK OĞULDA ARABA..?..yolların en tehlikeli olduğu BAYRAM DÖNÜŞÜ direksiyonda EN TECRÜBELİ OLAN olmalıdır....! 25 0 Yanıtla
  • muammer: Allah rahmet eylesin çocuk içinde çok çokk zorrr bir durum 21 0 Yanıtla
  • Konya-Meram: Çok acı Allah rahmet eylesin, bol SABIRLAR ihsan etsin çocuğun psikolojisi muhtemelen şu an 14 1 Yanıtla
    ozgunmim: psikolojisi çok kötü oğlumun üniversite oda arkadaşı kaza yapan oğlumla bile konuşmuyor 1 0
  • A: Hep fakir fukara mi ölecek 1 14 Yanıtla
  • ali: ölenlere allahtan rahmet diliyorum kalan aile fertlerine allah tan sabır niyaz ediyorum 14 1 Yanıtla
  • km: jipte hasar varmı acaba ne marka 2 12 Yanıtla
  • Şükrü Saygılı: Ah bu gençler ve sürat düşkünlükleri; mutlu bir aileyi darmadağın etti. 14 0 Yanıtla
  • metin: ALLAH rahmet eylesin çok kötü bi durum 13 1 Yanıtla
  • koyuncobanıteyo: Allah rahmet eylesin, çok zor 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement