İşçi Partisi Çorlu İlçe Binasında Ergenekon Araması, İlçe Başkanı Gözaltında - Son Dakika
Güncel

İşçi Partisi Çorlu İlçe Binasında Ergenekon Araması, İlçe Başkanı Gözaltında

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi İşçi Partisi binası ile askeri savcıyken emekli olup avukatlık yapan Yarbay Bahadır Berk'in hukuk bürosunda polis ekiplerince arama yapıldı.

06.12.2011 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi İşçi Partisi binası ile askeri savcıyken emekli olup avukatlık yapan Yarbay Bahadır Berk'in hukuk bürosunda polis ekiplerince arama yapıldı. İşçi Partisi Çorlu İlçe Başkanı Ertuğrul Orta ile eski ilçe başkanı Zafer Şen ve Bahadır Berk gözaltına alındı.

İstanbul ve Tekirdağ Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bugün sabah saatlerinde Omurtak Caddesi Vakıf İşhanı 4'ncü kattaki İşçi Partisi Çorlu İlçe binasına gelerek arama yapmaya başladı. Başka bir ekip de emekli askeri savcı Yarbay Bahadır Berk'e ait Omurtak Caddesi Gürkılıç İşmerkezi'ndeki hukuk bürosunu bastı. Polis ekiplerinin, adları açıklanmayan 4 kişinin de evinde arama yapıldığını belirtildi.

Aramaların 'Ergenekon Davası' soruşturması kapsamında yapıldığı öne sürülürken, İşçi Partisi Çorlu İlçe Başkanı Ertuğrul Orta'nın yanı sıra, partinin eski İlçe Başkanı Zafer Şen ile Bahadır Berk de gözaltına alındı. - Tekirdağ/ Çorlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşçi Partisi Çorlu İlçe Binasında Ergenekon Araması, İlçe Başkanı Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement