İŞKUR OSB Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

İŞKUR OSB Ziyaretlerine Devam Ediyor

İŞKUR OSB Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Yozgat Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Erdoğan Öztürk ile beraber ziyaret ettiler.

19.12.2018 13:51  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Yıldız, "Kurumuzun asli görevleri arasında yer alan istihdamın korunması, geliştirilmesi ve işsizliğin önlenmesi adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bununla birlikte işgücü piyasasının lokomotifi konumunda bulunan Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işverenlerimizi ziyaret ederek ilimizin işgücü piyasasını daha canlı hale getiriyoruz" dedi. Ziyaretlerde işverenlerle bir araya gelen Yıldız, istihdamı artıracak politikaların belirlenmesi ve işverenlerimizin teşvik ve desteklerden yararlanmaları hususunda azami derecede gayret sarf edildiğini dile getirdi. Yıldız, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, Eren Çorap, Garanti Giyim, Sidaş Gıda, Özel Kazan, Atıkel Eldiven, Se-Sa Giyim, Öztürk Konfeksiyon ve bu yıl faaliyetlerine başlayan Dönsa Tekstil firmalarını ziyaret etti.

İşverenlerin 2019 yılına umutla baktığını ifade eden Yıldız, Bu çerçevede İl Müdürlüğü olarak işverenlerimize olan desteğimizi aralıksız bir şekilde devam ettiriyoruz açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İŞKUR OSB Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement