İsmail'in Hayaletleri Filmi - Son Dakika
Sinema

İsmail'in Hayaletleri Filmi

İsmail\'in Hayaletleri Filmi

İsmail'in Hayaletleri filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. İsmail'in Hayaletleri filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.08.2017 17:54

Yeni inin hazırlıklarıyla meşgul olan İsmail, hayatına yeni giren Sylvia ile şehirden uzakta sakin bir hayat yaşamaktadır. Ancak kısa süre sonra sorunlar başlar. Önce bir yazarlıkta tıkanan İsmail, daha sonra 20 yıl öncede bıraktığı bir hayaletin gelmesiyle sarsılır. Yıllar önce çekip giden karısı Carlotta geri dönmüştür. İsmail iki kadının arasında gelgitler yaşarken, ini de tamamlamak zorundadır.

Yönetmen: Arnaud Desplechin

Senaryo: Arnaud Desplechin , Léa Mysius, Julie Peyr

Oyuncular: Mathieu Amalric, Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg, Louis Garrel, Alba Rohrwacher, László Szabó, Hippolyte Girardot, Jacques Nolot, Catherine Mouchet, Samir Guesmi, Mélodie Richard, Marc Prin, Bruno Todeschini, Pascal Ternisien, Philippe Fretun, Bernard Bloch, Guillaume Briat, Marc Berman, Eric Franquelin, Philippe Soutan, Zohar Wexler, Yael Fogiel , Cyril Bothorel, El Kebir, Béatrice Michel, Yann Coridian, Ahmed Benaïssa, Isabelle Sadoyan , Rémy Roubakha, Gennadiy Fomin, Jana Epikaridis, Alnesa Horvatova, Nerouam Talbi, Leila Amara, Flora Djien, Petr Surmaj, Marion Bottollier, Jacques Lassalle

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Les fantômes d'Ismaël (Ismael’s Ghosts)

Yapımcı Firma: Why Not Production

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Fransa

Orijinal Dili: Fransızca

Filmin Süresi: 114 dk.

Dağıtıcı Firma: Başka Sinema

Vizyon Tarihi: 04.08.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema İsmail'in Hayaletleri Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement