İspanya'da Gündem Cristiano Ronaldo'nun Doğum Günü Partisi - Son Dakika
Spor

İspanya'da Gündem Cristiano Ronaldo'nun Doğum Günü Partisi

İspanya\'da Gündem Cristiano Ronaldo\'nun Doğum Günü Partisi

Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun, 4-0'lık Atletico Madrid yenilgisinin ardından verdiği doğum günü partisi tepkilere neden oldu.

09.02.2015 12:13

İspanyol spor basınında yer alan haberlerde, Arda Turan gibi Madrid kentinde yaşayan birçok futbolcunun ikamet ettiği "La Finca" adlı sitedeki restoranda 30. yaş gününü kutlayan Cristiano Ronaldo'nun partisine Pepe, Fabio Coentrao, Marcelo, Keylor Navas, James Rodriguez, Luka Modric, Sami Khedira gibi bazı takım arkadaşlarının katıldığı ancak davetli olmalarına rağmen Real Madrid'deki İspanyol futbolcuların gitmediği iddia edildi.

Ronaldo'nun yaş gününe tüm takım arkadaşlarını davet etmediği, partide teknik kadrodan ise sadece sportif direktör Fernando Hierro ve yardımcı antrenör Paul Clement'in öne sürüldü.

Marca gazetesi, takım kaptanları Iker Casillas ve Sergio Ramos'un Madrid derbisinde alınan 4-0'lık yenilgiden 3 saat sonra kutlama yapmanın doğru olmadığını düşünerek Ronaldo'nun partisine gitmediklerini, bu kutlamayı doğru bulmadıklarını çevrelerindekilere söylediklerini ileri sürdü.

El Mundo Deportivo gazetesi ise Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'in "taraftarın öfkeleneceğini düşünerek Ronaldo'nun partisini erteletmek istediğini ancak bunda başarılı olamadığını" yazdı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İspanya'da Gündem Cristiano Ronaldo'nun Doğum Günü Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement