İspanya'dan Londra Saldırısına Tepki - Son Dakika
Güncel

İspanya'dan Londra Saldırısına Tepki

İspanya\'dan Londra Saldırısına Tepki

İngiliz Parlamentosu'nun önünde düzenlenen terör saldırısıyla ilgili İspanyol siyasetçilerden ilk tepkiler sosyal medya üzerinden geldi.

23.03.2017 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz Parlamentosu'nun önünde düzenlenen terör saldırısıyla ilgili İspanyol siyasetçilerden ilk tepkiler sosyal medya üzerinden geldi. İspanya Başbakanı Mariano Rajoy dün akşam saatlerinde Twitter'dan bir dayanışma mesajı yayınladı: "İspanya, İngiliz halkının yanındadır." diyen Rajoy şöyle devam etti: " Londra'da Westminster yakınındaki saldırıyı kınıyorum. Saldırının kurbanlarıyla dayanışma içindeyiz."

Podemos (Yapabiliriz) partisinin genel sekreteri Pablo Iglesias da İngiliz halkı ile dayanışma içinde olduğunu dün akşam saatlerinde yine Twitter üzerinden attığı bir mesaj ile gösterdi. Iglesias "Londrada olanları endişe ile izliyorum. Tüm desteğimiz ve sevgimiz kurbanlar ve aileleri ile" dedi.

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Pais ise "Terör Londra'ya geri döndü" baş yazısında "Londra başka hiç bir şehirde olmayan birlikte yaşama ve hoşgörü paradigmasının temsilcisidir. Londralılarla ve İngiliz halkı ile dayanışma içindeyiz" dedi. - Madrid

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İspanya'dan Londra Saldırısına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement