Isparta'da patlayan kozalaklar saniyeler içinde yangını böyle yaydı - Son Dakika
Güncel

Isparta'da patlayan kozalaklar saniyeler içinde yangını böyle yaydı

Sütçüler ilçesinde süren orman yangınları ile mücadele devam ediyor. Alevlerin söndürülmesine yardım eden bazı vatandaşların sosyal medyada paylaştığı görüntüler durumun vahametini de gözler önüne seriyor. Bir kullanıcı, kozalakların saniyeler içinde yaydığı bir yangını görüntüleyerek panik anlarını paylaştı.

03.08.2021 00:29  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin birçok bölgesinde alevler ile mücadele devam ederken Isparta'nın Sütçüler ilçesindeki yangından sosyal medyada yeni görüntüler paylaşıldı. Gün boyu devam eden ve 1 uçak, 2 helikopterle birlikte çok sayıda kara unsuru ile müdahale edilen yangının söndürülme çalışmalarına bölgedeki vatandaşlar da destek oluyor.

PATLAYAN KOZALAKLAR YANGINI SANİYELER İÇİNDE YAYDI

TikTok'ta bir kullanıcının paylaştığı görüntülerde patlayan kozalakların yangını saniyeler içinde nasıl büyüttüğü saniye saniye görüntülendi. Alevlere hortum ve ellerindeki bidonlarla müdahale etmeye çalışan grubun paniği cep telefonu kamerasına yansıdı.

"HER YER KÜL OLDU"

Görüntülerde videoya çeken kişi, "Bir saniyede yakıyor, arkadaşlar. Yapacak bir şey yok. Bir saniyede yandı, her yer kül oldu." ifadelerini kullandı.

Isparta\'da patlayan kozalaklar saniyeler içinde yangını böyle yaydı

Son Dakika Güncel Isparta'da patlayan kozalaklar saniyeler içinde yangını böyle yaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Selçuk Durgel: çam ağacı dikmeyin meyvesi yok kuşlar yok yanınca sönmez hep kozalak atar çamdan vaz geçin yazık memlekete uyanın artık çam talihsizliktir çam kaostur çam kısaca çıradır heryeri yakar 5 10 Yanıtla
  • Osman Saygılı: yangınların söndülememe sebeblerinden biri patlayan kozalaklar 25 metreye kadar patlayıp ucması ve cok cabuk yanmaları 8 0 Yanıtla
  • Yavuz Yavuz: Allahım sen sabır ver 5 0 Yanıtla

Advertisement