İstanbul'dan Ağrı'ya Kardeşlik Köprüsü - Son Dakika
Yerel

İstanbul'dan Ağrı'ya Kardeşlik Köprüsü

İstanbul'daki bir şirket, Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Türkeli köyündeki ilkokula çeşitli yardımlarda bulundu.

07.05.2014 16:57  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'daki bir şirket, Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Türkeli köyündeki ilkokula yardım yaptı.

"Türkelili Çocuklar Gülsün" Projesi kapsamında, şirket, okulun boya, basketbol sahası, bahçe düzeni ve sınıf içerisindeki eksiklikleri tamamladı ve öğrencilere bazı kırtasiye malzemesi verdi.

Şirketin genel müdürü, Ferruh Tunç, yaptığı açıklamada, "Bizler geçen yıl derslerine çalışma sözünü öğrencilerimizden duyduktan sonra heyecanla ikinci aşama için 5 kişilik bir ekip, şirketin 750 çalışanı adına Türkeli Köyü İlkokulu'nu güzelleştirmek için Ağrı'ya doğru yola çıktı. 16 Eylül 2013 tarihinde okulların açılması öncesinde dört gün boyunca geceli gündüzlü çalışan, okulun iç ve dış boyasını yaptıran, okulun içini bizzat temizleyen, yepyeni kırtasiye malzemelerini heyecanla öğrencilere getiren okulun dışındaysa yeni örülen duvarı ve merdivenleri gökkuşağı renklerine boyadıktan sonra okulun hemen önündeki toprak alana çakıllar döktük. Artık minikler kışın çamurda kaymayıp, yazın da güzelce top oynayabilecekler. Bu adımla çocukların yeni eğitim öğretim yılında bambaşka bir okulda eğitimlerine başlamalarını sağladık" diye konuştu.

Eleşkirt Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu ise İstanbul'dan Türkeli köyüne gelerek yardımda bulunan şirket yetkililerine teşekkür etti. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'dan Ağrı'ya Kardeşlik Köprüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement