İstanbul K-1 Kıckboks Şöleniyle Sarsılacak! - Son Dakika
Spor

İstanbul K-1 Kıckboks Şöleniyle Sarsılacak!

İstanbul K-1 Kıckboks Şöleniyle Sarsılacak!

24 Nisan Cumartesi Akatlar BJK Cola Turka Aren K1 AVRUPA ELEMESİ INTERCITY RINGMASTERS OLYMPIA AĞIR SİKLET TURNUVASIDünyanın çeşitli ülkelerinden sporcular kozlarını İstanbul'da paylaşacak!

17.04.2010 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazanan Japonya'ya gidecek!

Topuz Yapım'ın organizasyonuyla Akatlar BJK Cola Turka Arena 'da düzenlenecek gecede Rusya'dan Vitaly Shemetov ve Sergey Shemetov, Hollanda'dan Brian Douwes, Congo'dan Marc Vlieger, Letonya'dan Konstantins Gluhov, Fas'tan Nabil Bensalem, İran'dan Cafer Ahmedi, Azerbaycan'dan Zamig Atakisihiyev ve Türkiye'den Mehmet Özer, Volkan Düzgün, Mutlu Karabulut, Fikri Arıcan, Erkan Varol, Burak Uğur, Hünkar Kılıç ve Atakan Arslan ringe çıkacak. Tayfun Aktoz ve Azeri Sporcu Abbasov arasında yapılacak özel bir maçın ve sürpriz konukların da yer alacağı organizasyonun sunuculuğunu ise Toprak Sergen yapacak.

Ring sporlarını eğlence kavramıyla birleştirerek uluslararası kalitede şovlar eşliğinde sunan ve kısa sürede Türk seyircisine sevdiren İntercity Ringmasters Olympia birbirinden heyecanlı maçlar ve performanslarla K1 Avrupa elemelerin yapılacağı ağır sıklet turnuvasında da heyecan yaratmaya devam edecek. Galip gelen dövüşçü dünyanın en prestijli dövüş sporları turnuvalarından biri olarak gösterilen K1'ın yıl sonunda gerçekleştireceği finale gitmeye hak kazanırken bu muhteşem işbirliği Türk seyircisine unutamayacağı bir deneyim yaşatmış olacak

.

Biletler biletix'te satışa sunulmuştur.

V.I.P 50 TL, 20 TL ve 10 TL.

Ring Masters Olympia (RMO)

Mücadele sporları adına ülkemizde devrim niteliğinde bir yenilik Ring Masters Olympia..kuruculuğunu Kick Boks eski Dünya Şampiyonu milli sporcu Birol Topuz ve IKBF-WMTA hakemi ve uluslararası ring sporları koordinatörü olan Murat Dodurga'nın yaptığı Topuz Yapım eğlence ve organizasyon firması,bir mücadele sporu zirvesi haline gelen "6.Ring Masters Olympia" (RMO)'nun yeni heyecanı içindeler. Üstelik bu defa dünyanın en önemli turnuvalarından K1'da sürece dahil olacak ve çünkü söz konusu gecede gerçekleştirilecek müsabakalar K1WGP'nin Avrupa finalistini belirleme amacıyla yapılacak.

Günümüzde üzerine hemen her kıtada turnuvalar, unvan maçları, televizyon yarışmaları düzenlenen mücadele sporlarına yeni açılımlar kazandırma amacında olan RMO, daha önce hiç denenmemiş bir format, regülasyon ve kendine has şovlarıyla ring sporlarının dünya üzerindeki en iyi zanaatkarlarını belli bir amaç altında toplayabilmek amacıyla yola çıkmış bir şampiyonadır. Savunma sporlarının birçok dalı ve her birinin otantik bir sisteme ve kendine has kurallara sahip olması gerçeği karşısında, RMO'nun temel vizyonu çerçevesinde bu spor dallarının, hiçbirine iltimas göstermemek kaidesiyle eşit hak ve kurallar doğrultusunda bir araya getirmek hedeflenmiştir. Başka bir amaç ise bu sporları eğlence kavramıyla harmanlanarak her yaştan izleyiciye hitap eder hale getirmek.

Ring Masters Olympia" (RMO)'nun mücadele sporlarına ve izleyicilere kazandıracağı birçok değer bulunuyor. Her şeyden önce bu sporları sıfırdan tanıyacaklar için RMO biçilmiş bir kaftan.Savunma sanatlarında zihin gücü ve analitik düşüncenin, sabır ve cesaretin, ruhla bütünleşme ve kendini aşmanın fiziksel üstünlükten çok daha önemli olduğunu, pür güçle hiçbir kazanç sağlanamayacağını öğrenecekler.

Böylesi büyük, tüm dünyadan izleyici kitlesine ulaşarak uluslarüstü bir nitelik kazanma arzusundaki RMO, elbette sadece ring sporları müsabakalarından ibaret değil. Göze hitap eden dekorları, görsel şovları, turnuvalar öncesi ve sonrası aktiviteleriyle sosyal yönü yüksek bir organizasyon olarak her kesimden izleyiciye hitap eden yerli ve yabancı sanatçılarının katılımının yanı sıra ünlü yüzlerin, spor ve medya camialarının önemli simalarının da iştikakıyla renkleniyor. Ayrıca, beyaz camın yerli ve yabancı kanallarında yayınlanacak RMO, Türkiye merkezli bir organizasyon olması nedeniyle ülkemizin tanıtım için paha biçilmez fırsatlar yaratıyor.Özellikle dünyanın en çok takip edilen dövüş organizasyonlarından K1'ın da yukarıda anlatılan çerçeveye dahil olması ve Avrupa elemelerini Türkiye merkezli RMO vesilesiyle gerçekleştirmesi organizasyonun önemini kat be kat artırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor İstanbul K-1 Kıckboks Şöleniyle Sarsılacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement