İstanbul: Şişli Belediyesi'nden Ev Kadınlarına Dadılık Sertifikası - Son Dakika
Güncel

İstanbul: Şişli Belediyesi'nden Ev Kadınlarına Dadılık Sertifikası

Şişli Belediyesi, "Çocuk Gelişimi, Eğitimi ve Bakımı Elemanı Yetiştirme" Konulu Mesleki Eğitim ve İstihdamı Projesi Kapsamında Kurs Alan Ev Kadınlarına Sertifika Dağıttı. Meslek Sahibi Olan Ev Kadınları, Sertifikalarını Başkan Sarıgül'ün Elinden Aldı.

05.10.2006 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli Belediyesi, "Çocuk Gelişimi, Eğitimi ve Bakımı Elemanı Yetiştirme" konulu mesleki eğitim ve istihdamı projesi kapsamında kurs alan ev kadınlarına sertifika dağıttı. Meslek sahibi olan ev kadınları, sertifikalarını Başkan Sarıgül'ün elinden aldı.

Şişli Belediyesi'nde düzenlenen sertifika törenine Başkan Sarıgül ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülçin Duran katıldı. Konuşma yapan Başkan Mustafa Sarıgül, "1.5 sene önce Amerika'da bir yaşındaki bir çocuğu bir dadının döverken çekilmiş görüntülerini izledik. Bununla ilgili ne yapabiliriz diye düşündük. Akademik Dadı Eğitim Merkezi kurduk. Dadılara bugün sertifikalarını veriyoruz. Anneler, babalar artık çocuklarını emin ellere teslim edebilirler" dedi. Sarıgül konuşmasının ardından ev hanımlarına sertifikalarını dağıttı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul: Şişli Belediyesi'nden Ev Kadınlarına Dadılık Sertifikası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement