"İstanbul'un Renkleri" Sibirya'da Sergilenecek - Son Dakika
Güncel

"İstanbul'un Renkleri" Sibirya'da Sergilenecek

"İstanbul\'un Renkleri" Sibirya\'da Sergilenecek

İstanbul'un Renkleri (Hayatı Renklendirelim mi?) adlı resim sergisi, Rusya'nın kuzeyindeki Noyabrsk şehrinde sanatseverlerle buluşacak.

25.01.2012 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Renkleri (Hayatı Renklendirelim mi?) adlı resim sergisi, Rusya'nın kuzeyindeki Noyabrsk şehrinde sanatseverlerle buluşacak.

Nurdan ve Melik İskender'in özel sergileri İstanbul'un Renkleri (Hayatı Renklendirelim mi?), 4-14 Şubat 2012 tarihleri arasında Rusya'nın kuzeyindeki Noyabrsk şehrinde sanatseverlerle buluşacak. Sponsorluğunu Modern Art Sanat Atölyesi'nin, düzenleyiciliğini ise atölye müdürü olan Rus gazeteci Elena Şubina'nın yaptığı serginin hazırlıkları ise tüm hızıyla sürüyor.

Genç ve gelişmekte olan bir şehir olduğu için Sibirya bölgesindeki Noyabrsk Türkiye ve Türk sanatı hakkında çok fazla bir bilgiye sahip değil. Ancak Modern Sanat Atölyesi'nin yaklaşık 1 aydır bölgede yaptığı reklamlar sayesinde sanatseverler sergiyi merakla beklemeye başladılar. Sergiye Noyabrsk Belediye Başkanı ve bürokratlarının yanı sıra birçok önemli işadamının da katılması bekleniyor.

Noyabrsk İş Adamları Birliği üyeleri Türkiye ile sadece kültürel ilişki değil, aynı zamanda iş ilişkileri de kurmak istediklerini belirterek serginin bu anlamda büyük bir misyon üstlendiğini ifade ediyor.

Bu arada Modern Sanat Atölyesi'nin bundan sonraki hedefinde ise Dünya'nın en büyük tatlı su kaynağı olan Baykal Gölü'nde bir sergi açmak olduğu öğrenildi.

İstanbul'un Renkleri (Hayatı Renklendirelim mi?) adlı sergide Nurdan ve Melik İskender'e ait 200'den fazla tablo sergilenecek. Sergide ayrıca Türk tarihine ve kültürüne ait film gösterilerinin yapılacağı ve birçok etkinliğin de gerçekleştirileceği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'İstanbul'un Renkleri' Sibirya'da Sergilenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement