İşte Emre Mor'un Galatasaray'dan kazanacağı ücret! - Son Dakika
Spor

İşte Emre Mor'un Galatasaray'dan kazanacağı ücret!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ı çalıştırırken Emre Mor'u Türkiye'ye kazandırmıştı. Celta Vigo'da bu sezon yeteri kadar şans bulamayan ve kadro dışı bırakılan Emre Mor için yeniden Terim ile çalışma fırsatı doğdu. Mili futbolcunun transferi için kulübüne bonservis ödenmeyecek, Emre Mor yıllık 1,2 milyon euro kazanacak.

10.07.2019 10:26  Güncelleme: 11:20

Yerli oyunculara yatırım yapan Galatasaray'ın son bombası Emre Mor oldu. Emre'nin avukatı ile birlikte pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldiği ortaya çıktı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Burada teknik direktör Fatih Terim ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'la görüşen 21 yaşındaki kanat oyuncusu, Galatasaray formasını giymek için şans istedi. Fatih Terim'in A Milli Takım'a kazandırdığı ve daha 18 yaşındayken EURO 2016'ya götürdüğü Emre Mor'u kulübü Celta Vigo kadro dışı bırakmıştı.

BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEYECEK

İspanyol ekibinde yolun sonuna gelen 21 yaşındaki yıldız, Galatasaray'da tekrar vitrine çıkmaya çalışacak. Sarı-kırmızılı takım Emre Mor'u bonservis bedeli ödemeden satın aldı.

1,2 MİLYON EURO MAAŞ ALACAK

Cimbom, Celta Vigo'yu bir sonraki satıştan yüksek pay verme teklifi ile ikna etti. Genç futbolcu da eşyalarını toplamak için Danimarka'ya gitti. Celta'nın Emre'yi takımın en fazla kazanan ikinci oyuncusu (2 milyon Euro) olduğu için bedavaya gönderdiği öğrenildi. Emre G. Saray'da ise 1,2 milyon Euro maaş alacak.

TERİM, EMRE'Yİ NASIL TÜRK VATANDAŞI YAPMIŞTI?

MAKEDON bir anne ile Uşaklı bir babanın çocuğu olan Emre Mor 2015'te Danimarka vatandaşlığını seçmişti. Yeniden Türk vatandaşı olması için baba Ersoy Mor'un onayı ve ıslak imzası gerekiyordu. Anne ile baba ayrı olduğu ve baba hapishanede bulunduğu için işler hayli zorlaşmıştı. Islak imza hapiste alındı. Terim'in çok istediği ve gizli yürütülen çalışmalar sonunda oyuncu, 17 Mayıs 2016'da yeniden Türk vatandaşlığına geçti. Terim EURO 2016 kadrosuna aldığı sol kanat için "Türkiye önemli bir oyuncu kazandı" demişti.

YENİ SEZON KAMPINA DAHİL EDİLMEDİ

Fatih Terim ile tanışmadan önce Nordsjaelland forması giyen Emre, EURO 2016'nın ardından Dortmund'a imza attı. 2017'de ise 13 milyon Euro'ya Celta'ya gitti. La Liga'da 33 maçta forma giyerken 1 gol 3 asist yaptı. Emre, Celta Vigo'nun yeni sezon kamp kadrosuna dahil edilmedi.

İşte Emre Mor\'un Galatasaray\'dan kazanacağı ücret!

Son Dakika Spor İşte Emre Mor'un Galatasaray'dan kazanacağı ücret! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • çerkezoğlu: Buraya yazıyorum lütfen unutmayın, bu çocuğun GS tesislerine bile alınmaması gerekiyordu, hem maddi hem de manevi çok zararı olacak....Fatih Terimide kınıyorummmm. 11 14 Yanıtla
    hüseyin07: Sen kimsin ... 5 8
  • Sc: Kıskanmayın 6 15 Yanıtla
  • Ali : Keşke Fenere gelseydi çok seviyorum 2 19 Yanıtla
  • Rizeli Kovboy: Hakem desteği olmadan hiçbir işe yaramayan bir oyuncu. Gs yede bol bol hakem desteği sağlandığı için iş yapar bence. Mesela Rize maçında olmayan iki penaltı ve bir kırmızı çıktı şimdi bu avantajlarla kötü oyuncu diyemeyiz. Gs de kötü oyuncu yoktur maçı iyi yönetmiş hakem vardır. 9 12 Yanıtla
    Gerçek Taraftar: Yüzyılın yorumu helal olsun sana geçen seneyi bir cümlede anlatmış sın.Hele o gs stadındaki başakşehir maçı skandalı nı anlatmaya gerek yok. Cl maçında olsa sahte okey birdaha gs de hocalık yapamaz. 6 5 Ceviqquvvet: Kadıköydeki fenev maçı, ilk rize maçı, erzurum maçı ve diğer maçlardaki gs kıyımını da hatırlat istersen koç! 5 5 Genç: Tescilli şikeciler kişi kendinden bilir işi 3 5 6s: Hakan şüküre sorun siz şikeyi utanmazlar. 1 1
  • Misafir: Tam bir bomba transfer..elinizde patlar ancak.. 9 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement