İşte Maski'nin Bir Günü - Son Dakika
Güncel

İşte Maski'nin Bir Günü

İşte Maski\'nin Bir Günü

MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların refah seviyesini yükseltmek adına il genelinde tüm ekipleri ile yoğun mesai harcıyor.

23.01.2018 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda, MASKİ ekiplerinin bir gününü mercek altına aldık. Ekipler, bir günde 427 noktada vatandaşlara hizmet ulaştırdı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesindeki vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede hayatlarını sürdürmeleri için tüm ekipleri ile çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, il genelindeki birimleri ile faaliyetlerini sürdüren MASKİ ekiplerinin bir gününü sizler için takip ettik. İçme suyundan kanalizasyon hatlarına, depo yenilemelerinden arıtma binalarına, dere temizliğinden hatlarda meydana gelen arızalara kadar birçok noktada Manisalılara hizmet veren ekipler, bir gün içinde 427 noktada çalışmalarını yürüttü.

Nerede, Hangi Çalışmalar Yapılıyor?

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 42 mahallede içme suyu ve kanalizasyon hatlarının döşenmesi ile birlikte fosseptik inşaatı ve kilit parke taş çalışması gerçekleştiriliyor. Salihli, Soma ve Selendi ilçe merkezlerinde yağmursuyu hattı çalışmalarını yürüten MASKİ ekipleri, 100 içme suyu deposunda ise yenileme işlerine devam ediyor. 9 mahallede tadilatı yapılacak içme suyu depolarının keşif işlemlerini sürdüren ekipler, 27 mahallede de küçük çaplı altyapı imalatı gerçekleştiriyor. 229 noktada içme suyu, kanalizasyon ve sayaç arızlarına müdahale eden MASKİ ekipleri, 20 mahallede de dere ıslahı, temizliği ve etüd çalışmaları yapıyor.

"Hemşerilerimizin, 'İyi ki Manisalıyım, İyi ki Manisa'da Yaşıyorum' Demeleri için"

İl genelindeki geniş bir coğrafi alanda 1 milyon 400 bin nüfusa hizmet ulaştırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Hemşerilerimizin refahı için 7 gün 24 saat ekiplerimiz sahada görev yapıyor. Her ilçemize aciliyet sırasına göre hizmet ve yatırımlarımızı ulaştırıyoruz. Manisamızın en doğusundan batısına kadar sadece bugün itibarı ile 427 noktada personelimiz hizmet veriyor. Manisamızın her noktasına hizmet vermek ve bu hizmetleri tamamlamak bizim görevimiz. Manisa'yı ülke genelinde öncü iller arasına taşıma noktasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün liderliğinde ilçelerimize yatırımlarımız devam ediyor. Hemşerilerimizin, 'İyi ki Manisalıyım, İyi ki Manisa'da Yaşıyorum' demeleri bizim en büyük hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İşte Maski'nin Bir Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement