İstikbal Yatak Kumaş Teknolojisi ile Dünyada İlk - Son Dakika
Güncel

İstikbal Yatak Kumaş Teknolojisi ile Dünyada İlk

İstikbal Yatak Kumaş Teknolojisi ile Dünyada İlk

Ametist Therapy Serisi, ametist taşlarının kumaş yapımında kullanılmasıyla negatif enerjiyi alarak güne zinde başlamaya yardımcı oluyor.

27.04.2013 10:56  Güncelleme: 11:10

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, Ametist taşının canlandırıcı, enerji verici özelliklerini yatak teknolojisine taşıyarak, doğadan aldığı enerji ile dünyada bir ilke imza attı. Ametist Therapy Serisi ile dünyada ilk kez Ametist taşını yatak kumaşına taşıyan İstikbal, uyku kalitesinin yükselmesini, yaşam kalitesinin artmasını ve sabahları zinde uyanmayı vaad ediyor.

Dünyada ilk kez İstikbal'in Therapy Plus yatak kumaşı kullanarak geliştirdiği Ametist Therapy Serisi, ametist taşlarının kumaş yapımında kullanılmasıyla negatif enerjiyi alarak güne zinde ve pozitif başlamaya yardımcı oluyor. Aynı zamanda kumaşta bulunan antibakteriyel özellik ve yatak yüzeyinde kullanılan yumuşak kumaş tuşesi sayesinde maksimum hijyen ve konfor dolu bir uykunun kapılarını sizler için aralıyor. İstikbal Ar ge ekiplerinin uzun süren araştırmalar sonucu geliştirdiği teknoloji ile tasarlanan Ametist Therapy Serisi, Ametist taşının bütün özelliklerini uykunuza taşıyor. Canlandırma, stresten kaynaklanan zihinsel yorgunluğu giderme, kan dolaşımını düzenleme ve vücudun toksinlerini atmasına yardımcı olma, uyku kalitesini yükseltme gibi özellikleri olan Seri, 3 farklı ürün seçeneği ile sunuluyor. Therapy Plus, Positive Life ve Ametist Relax olarak sunulan seri ayrıca antibakteriyel özellik de taşıyor.

Kusursuz uyku terapisi

İstikbal Ar-Ge ekipleri tarafından lateks sünger dolgulu ped, Soft Touch Yay sistemi ve Ametist Therapy Teknolojili kumaş ile hazırlanan seri bütün günün yorgunluğunu uyku sırasında atmanıza yardımcı olurken, lateks süngeri sayesinde her iki taraflı olarak da kullanılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstikbal Yatak Kumaş Teknolojisi ile Dünyada İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement