İtalyan Usulü Aşk Filmi - Son Dakika
Sinema

İtalyan Usulü Aşk Filmi

İtalyan Usulü Aşk Filmi

İtalyan Usulü Aşk filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. İtalyan Usulü Aşk filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

17.08.2018 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalyan Usulü Aşk, birbirlerinin rakibi olan ebeveynlere sahip iki gencin hikayesini anlatıyor. İki yakın arkadaş olan Sal ve Vince birlikte restoran işletmektedir. Aileden kalma gizli tarifleriyle işlettikleri redstoranda her şey yolundadır. Fakat yakın arkadaşların arası açılınca işler karışır. Bilinmeyen bir nedenden dolayı araları bozulan Sal ve Vince birer düşmana dönüşür. Aradan geçen onca yıla rağmen aileler arasındaki husumet sona ermez. Fakat Sal’in Londra’da şef olan kızı Nikki’nin Küçük İtalya’ya geri dönmesi ile ile işler karışır. Nikki’nin Vince’in oğlu Leo’ya aşık olması ile gerilen ortam Sal’in annesi Franca ve Vince’in babası Carlo’nun evlenmeye karar vermesi ile iyice karışır. Artık aynı şehirde yaşamanın imkansız hale geldiğini düşünen aileler kimin gideceğini belirlemek için çetin bir yarışa başlar. Nikki ve Leo’nun aşkı bu amansız yarışın üstesinden gelebilecek midir?

Yönetmen koltuğunda Donald Petrie’nin yönetmen koltuğunda oturduğu in başrollerini Emma Roberts ve Hayden Christensen üstleniyor. Senaryosunu Steve Galluccio ve Vinay Virmani’nin birlikte kaleme aldığı in kadrosunda Danny Aiello, Alyssa Milano, Jane Seymour, Gary Basaraba gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Donald Petrie

Senaryo: Steve Galluccio, Vinay Virmani

Oyuncular: Hayden Christensen, Emma Roberts, Alyssa Milano, Danny Aiello, Andrea Martin, Jane Seymour, Gary Basaraba, Adam Ferrara, Andrew Phung, Vas Saranga, Linda Kash, Amrit Kaur, Cristina Rosato, Daniel DeSanto, Ava Preston, Sugith Varughese, Chris Violette, Brittany Johnson, Michael Musi, Nicky Cappella, Daniel Stolfi, Kayla Dumont, Julian DeZotti

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Little Italy

Yapımcı Firma: Firsttake Entertainment

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Kanada, ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 102 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 31.08.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema İtalyan Usulü Aşk Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement