İyi Parti Sözcüsü Zorlu'dan, Ağıralioğlu Açıklaması: "İstifa Tek Taraflı Bir Karar Verme Usulüdür... Herhangi Bir Görüşme Gerçekleşmeyecektir" - Son Dakika
Güncel

İyi Parti Sözcüsü Zorlu'dan, Ağıralioğlu Açıklaması: "İstifa Tek Taraflı Bir Karar Verme Usulüdür... Herhangi Bir Görüşme Gerçekleşmeyecektir"

İyi Parti Sözcüsü Zorlu\'dan, Ağıralioğlu Açıklaması: "İstifa Tek Taraflı Bir Karar Verme Usulüdür... Herhangi Bir Görüşme Gerçekleşmeyecektir"

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşeceği ve partiden istifa edeceği yönündeki haberler üzerine; “İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir” açıklamasını yaptı.

28.03.2023 19:32  Güncelleme: 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MAHİR BAĞIŞ

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşeceği ve partiden istifa edeceği yönündeki haberler üzerine; "İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir" açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşeceği ve partiden istifa edeceği yönündeki haberler üzerine ANKA Haber Ajansı'na açıklama yaptı. Zorlu, şunları söyledi:

"İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İyi Parti Sözcüsü Zorlu'dan, Ağıralioğlu Açıklaması: 'İstifa Tek Taraflı Bir Karar Verme Usulüdür... Herhangi Bir Görüşme Gerçekleşmeyecektir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement