İzmir'de Pkk/kck Operasyonu: 9 Gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de Pkk/kck Operasyonu: 9 Gözaltı

İzmir'de PKK/KCK operasyonu: 9 gözaltıİZMİR - İzmir'de, sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütünün sokak eylemlerini aktif hale getirmek için propaganda ve yönlendirme yapan 9 kişi, eş zamanlı baskınlarla polis operasyonuyla yakalandı.

25.10.2018 11:56

İzmir'de PKK/KCK operasyonu: 9 gözaltı

İZMİR - İzmir'de, sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütünün sokak eylemlerini aktif hale getirmek için propaganda ve yönlendirme yapan 9 kişi, eş zamanlı baskınlarla polis operasyonuyla yakalandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütünün sokak eylemlerini aktif hale getirmek için propaganda yapan şahısların yakalanması için arama-yakalama kararı verdi. Örgüt tabanını diri tutmak için sosyal medyadan yönlendirme yapan ve sokak olaylarını aktif hale getirmek istediği iddia edilen 9 kişinin yakalanması için İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü operasyonun düğmesine bastı. Eş zamanlı baskınlarda 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonlarda, 40 adet 9 mm tabancaya ait dolu fişek, terör örgütüne sözde bayrak ve çok miktarda örgütsel doküman ele geçirildi.

Şüphelilerin TEM Şubesindeki işlemleri devam ediyor.

İzmir\'de Pkk/kck Operasyonu: 9 Gözaltı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de Pkk/kck Operasyonu: 9 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement