İzmir Hurdaya Dönen Otomobildeki 1 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

İzmir Hurdaya Dönen Otomobildeki 1 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı

Hurdaya dönen otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı (2) (Yeniden)İZMİR'in Konak İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ağaca çarptıktan sonra takla atarak yaklaşık 20 metre yükseklikten yan yola düştü.

04.09.2017 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hurdaya dönen otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı (2) (Yeniden)

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ağaca çarptıktan sonra takla atarak yaklaşık 20 metre yükseklikten yan yola düştü. Kazada, hurdaya dönen otomobilde bulunan 1 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 19.00 sıralarında Yeşildere Caddesi üzerinde meydana geldi. Karabağlar'dan Konak yönüne seyir halinde olan ve sürücüsü belirlenemeyen 03 ES 660 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan otomobil ağaca çarpıp yaklaşık 20 metre yükseklikten yan yola takla atarak düştü. Kazada, otomobilde bulunan 20 yaşındaki Umut Çelik, 23 yaşındaki Mustafa Sungur, 26 yaşındaki Ufuk Uysal ve 13 yaşındaki Yunus Emre Çelik yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Yaralılardan Çelik, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Sungur, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne diğer iki yaralı ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan Çelik'in hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, Uysal ise yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar Yunus Emre Çelik ile Mustafa Sungur'un sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yan yol ise hurdaya dönen otomobilin kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir Hurdaya Dönen Otomobildeki 1 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Hurdaya Dönen Otomobildeki 1 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement