İzmir Trafiğine Havadan Denetim - Son Dakika
Güncel

İzmir Trafiğine Havadan Denetim

İzmir trafiğine havadan denetimKURBAN Bayramı tatilinin dokuz güne çıkmasıyla birlikte özellikle İzmir'in turistik ilçeleri tatilci akınına uğradı.

21.08.2018 11:05

İzmir trafiğine havadan denetim

KURBAN Bayramı tatilinin dokuz güne çıkmasıyla birlikte özellikle İzmir'in turistik ilçeleri tatilci akınına uğradı. Trafik yoğunluğunu göz önünde bulunduran İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın talimatıyla, bayram tatili boyunca ekipler yerden sürdürdükleri denetimlerin yanı sıra havadan da sürekli kontroller yapacak. Aşkın, Halkımızın rahat ve güvenli bir tatil yapması içini bizler sürekli görev başında olacağız dedi.

İzmir ve özellikle de Çeşme ilçesi başta olmak üzere Seferihisar, Urla, Foça, Dikili ilçeleri adeta tatilcilerin akınına uğradı. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın talimatıyla, bayram tatili boyunca ekipler yerden sürdürdükleri denetimleri havadan da yapacak. İzmir emniyetinin bayramdaki hava denetimlerini DHA ekibi de izledi. Adnan Menderes Havalimanı'ndan havalanan İzmir Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şube Müdürlüğüne bağlı polis helikopteriyle kentteki trafik yoğunluğu havadan kontrol edildi. Helikopter havadan, kurban satış yerleri, mezarlıklar, şehitlikler, alışveriş merkezleri ve ana arterlerde görev yapan ekipleri havadan izledi. Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Arif Aysun da bu bölgelerde görevli ekipleri yönlendirdi.

DENETİMLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Havadaki denetimin ardından açıklama yapan Arif Aysun, İzmirliler bayta olmak üzere tüm tatilcilerin rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için her türlü önlemi aldıklarını belirterek, İzmir trafiğini havadan denetledik. Ekiplerimizin yeterli olup olmadıkları görmüş olduk. Nerelerde yoğunluk vara daha kolay gördük. Buna göre de önlemlerimizi aldık. Kent içerisinde ana artellerde mezarlık ve kurban pazarları çevrelerinde önlemlerimizi günler öncesinden almıştık. Dış yollarımızda ise her 5 kilometrede bir ekibimiz olacak sürekli denetimde bulunacaklar. Özellikle kazalara neden olan yorgun sürücülere karşı uygulamalarımız olacak dedi.

Çeşme özelinde de önlemleri arttırdıklarını anlatan Arif Aysun, Mevcut ekiplerimize ilaveten bisikletli trafik polislerimizi de bu ilçemize gönderdik dedi. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Halkımızın rahat ve güvenli bir tatil yapması içini bizler sürekli görev başında olacağız dedi.

İzmir Trafiğine Havadan Denetim
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Trafiğine Havadan Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement