İzmit Beşiktaşlılar Derneği Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika
Güncel

İzmit Beşiktaşlılar Derneği Şampiyonluğu Kutladı

İzmit Beşiktaşlılar Derneği Şampiyonluğu Kutladı

İZMİT Beşiktaşlılar Derneği düzenlediği şampiyonluk balosuyla taraftarlarıyla buluştu.

03.08.2017 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİT Beşiktaşlılar Derneği düzenlediği şampiyonluk balosuyla taraftarlarıyla buluştu. Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğlları transfer sürecini en iyi şekilde değerendirmeye çalıştıklarını belirterek, "Transfer etmek için transfer yapmıyoruz. Oyuncunun mutlaka Beşiktaş'a, yani takımın kimyasına uyması gerekiyor. Geldiği zaman çok iyi oturması gerekiyor. Onun için de arkadaşlar gerekli çalışmaları yapıyorlar" dedi.

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bulunan bir otelde düzenlenen etkinliğe Beşiktaş Kulübü yöneticilerinden Erdal Torunoğulları ve Berk Hacıgüzeller, sinema oyuncusu Gürkan Uygun, çok sayıda işadamı ve taraftar katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdal Torunoğulları, kulübün gerekli transferlerin yapılması konusunda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, Negredo ve Jeremain Lens transferleri konusunda girişimlerde bulunulduğunu söyledi. Torunoğulları, Beşiktaş'ın mutlaka santrafor transferi yapacağını belirterek, "Evet bu iki oyuncu ile görüştüğümüz doğrudur ama şu anda ne aşamada olduğunu ben de bilmiyorum. Mutlaka Beşiktaş santrafor transfer edecektir. Bu, bu akşam da olabilir, başka akşam da olabilir. Belki bu akşam güzel haberler gelebilir. Bir tane de stoper transferi yapacağız, ay sonuna kadar bir transfer süreci var. En iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Transfer etmek için transfer yapmıyoruz. Oyuncunun mutlaka Beşiktaş'a, yani takımın kimyasına uyması gerekiyor. Geldiği zaman çok iyi oturması gerekiyor. Onun için de arkadaşlar gerekli çalışmaları yapıyorlar" dedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in nezaket gereği görüşmesi gerektiğini belirten Erdal Torunoğulları, "Şenol hocayla bizim bir sözleşmemiz var. Şenol hoca tamamen nezaket gereği görüşmesi gerekiyordu ve nezaket gereği görüştü. Zaten başkanın bilgisi dahilinde görüşme yapılmıştır. Şenol hoca doğru olanı yapmıştır, sonuçta Beşiktaş da milli takım gibidir. Avrupa kupasında, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı temsil edecek. Bu da bir milli görevdir, hocamız da görevi başındadır" diye konuştu.

Gecede şampiyonluk pastasının kesilmesinin ardından, Bora Öztoprak sahneye çıktı. Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit Beşiktaşlılar Derneği Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement