Jeopark Kula Belediyespor'dan Yeni Bir Transfer Daha - Son Dakika
Güncel

Jeopark Kula Belediyespor'dan Yeni Bir Transfer Daha

Jeopark Kula Belediyespor\'dan Yeni Bir Transfer Daha

TVF Efeler Ligi Temsilcisi Jeopark Kula Belediyespor yeni sezon için transferlerine devam ediyor. Jeopark Kula Belediyespor, geçen sezon Solhan forması giyen libero Selim Yıldırım ile sözleşme imzaladı.

13.07.2018 10:28  Güncelleme: 10:29

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi'nde mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor Voleybol takımı yeni sezon için geçen sezon, Solhan forması giyen libero Selim Yıldırım ile sözleşme imzaladı.

Daha önce Yenişehir Belediye Spor, Sivas 4 Eylül Belediye Spor, TOFAŞ, Gümüşhane Torul Gençlik Afyon Belediyesi formalarını terleten 1986 doğumlu Selim Yıldırım, bu sezon Jeopark Kula Belediyespor için mücadele verecek. Yapılan yeni transferlerle Jeopark Kula Belediyespor'u üst sıralara taşımak istediklerinin belirten Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz; " Türkiye'nin ilk ve tek UNESCO sertifikalı Jeoparkı'nı tanıtmak için çıktığımız bu yolda takımımızı daha üst seviyelere taşıyarak jeoparkımızın adını daha çok duyurmak istiyoruz. Yeni antrenörümüz Mariusz Sordyl ile inşallah başarılarımıza başarı katacağız. Yeni oyuncumuz Selim Yıldırım ile yapılan anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jeopark Kula Belediyespor'dan Yeni Bir Transfer Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement