Justin Timberlake Biletleri Bazı Kategorilerde Tükendi - Son Dakika
Kültür Sanat

Justin Timberlake Biletleri Bazı Kategorilerde Tükendi

Justin Timberlake Biletleri Bazı Kategorilerde Tükendi

Justin Timberlake'in, 26 Mayıs 2014'te İstanbul'da vereceği konserin dün satışa sunulan biletleri bazı kategorilerde tükendi.

06.12.2013 11:47  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pop ve R&B müziğinin önemli isimlerinden Justin Timberlake'in, 26 Mayıs 2014'te İstanbul'da vereceği konserin dün satışa sunulan biletleri bazı kategorilerde tükendi.

Justin Timberlake, BKM ve Map Organizasyonu ile Dünya Turnesi kapsamında 26 Mayıs'ta İstanbul'da olacak. Timberlake, turnesini Türkiye'de 3 gün kalmak üzere planladı.

Konserin, dün satışa sunulan biletleri, sevenlerinden büyük ilgi gördü. Sanatçıyı en önden izlemek isteyenler "Diamond Circle Early Enterance" biletleri tercih ediyor. Satışın ilk dakikalarından itibaren Justin Timberlake hayranları en çok bu biletlere ilgi gösterdi. Günün en çok tükenen biletleri de sınırlı sayıdaki bu biletler oldu.

Seattle, Chicago, New York, Londra, Glasgow, Manchester, Zürih, Köln, Berlin ve daha bir çok şehri ziyaret edecek olan dev turnenin 2013 tarihli tüm biletleri gibi yeni açıklanan 2014 konserlerinin de birçoğu şimdiden tükendi.

Justin Timberlake, 2014 yılının Ağustos ayına kadar 63 konser verecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Justin Timberlake Biletleri Bazı Kategorilerde Tükendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement