Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'nin Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'nin Ödül Töreni Yapıldı

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği\'nin Ödül Töreni Yapıldı

Beşiktaş KULÜBÜ BAŞKANI ORMAN."YÖNETİME GELDİĞİMİZDE 2 AY ÖMÜR BİÇTİLER BİZE."

07.11.2012 06:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş KULÜBÜ BAŞKANI ORMAN: "ÖLÜ TOPRAĞINI ÜZERİMİZDEN ATIP SİLKELENDİK"

"YÖNETİME GELDİĞİMİZDE 2 AY ÖMÜR BİÇTİLER BİZE. ONDAN SONRA 3 AY DEDİLER, EN SON DA 6 AY DEDİLER"

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Nostalji Yemeği" ve "Ödül Töreni" bu yıl 6. kez gerçekleştirildi.

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Fora'nın ev sahipliğinde Feriye Lokantası'nda düzenlenen geceye, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yanı sıra bazı yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Gecede ayrıca, Beşiktaş'ın eski asbaşkanı ve Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı da yer aldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Başkan Orman, "Kabataş Lisesi ile Beşiktaş'ın ortaklaşa bir şeyler yapmasını arzuluyoruz. Birlikte adımlar atacağız. Yönetime geldiğimizde 2 ay ömür biçtiler bize. Ondan sonra 3 ay dediler, en son da 6 ay dediler. Biz ölü toprağını üzerimizden atıp silkelendik. Hedeflere koşuyoruz. Siz de bu fotoğrafı benim gibi görün ve kulübünüze sahip çıkın" dedi.

Kabataş Erkek Lisesi mezunları ile Beşiktaş Spor Kulübü arasındaki bağları güçlendirmeyi amaçlayan organizasyonda, camiaya önemli katkıları olmuş isimler ödüllendirildi. Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu tarafından belirlenen adaylar, geçen sezonun başarılı sporcu ve spor adamları arasından seçildi. 2011-2012 sezonu için ödül alan isimler şöyle:

-Yılın En Başarılı Beşiktaş Spor Takımı: 2011-2012 sezonunda 4 kupayı da müzesine götüren Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı.

-Yılın En Başarılı Beşiktaş Teknik Adamı: Beşiktaş altyapısını bilimsel bir yapıya kavuşturan, altyapı koordinatörü, akademisyen Emrah Bayraktar.

-Yılın En Başarılı Beşiktaşlı Bayan Sporcusu: 2012 Türkiye Satranç Şampiyonu Kübra Öztürk.

-Yılın En Başarılı Beşiktaşlı Erkek Sporcusu: Şampiyon hentbol takımının başarılı kaptanı, milli oyuncu Ramazan Döne.

-Yılın En Başarılı Kabataş Erkek Liseli Sporcusu: Yüzme 50,100,200 kurbağalamada Türkiye şampiyonu ve Türkiye rekortmeni Murat Yıldırım.

-Yılın En Başarılı Beşiktaşı Takip Eden Gazetecisi: Tarafsız ve cesur gazetecilik anlayışıyla Fatih Doğan.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'nin Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement