Kaçak Avcılara "Film Gibi" Operasyon - Son Dakika
Yerel

Kaçak Avcılara "Film Gibi" Operasyon

Kaçak Avcılara "Film Gibi" Operasyon

Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, Adana'nın Pozantı ilçesinde usulsüz yaban keçisi avladığı tespit edilen 3 kişiyi, ormanda avcı kılığında kamp kurup 3 gün bekleyerek suç üstü yakaladı Usulsüz avlandığı belirlenen kişilere 27 bin lira ceza kesildi.

09.09.2014 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, Pozantı ilçesinde usulsüz yaban keçisi avladığı tespit edilen 3 kişiyi ormanda çadır kurup 3 gün bekleyerek suç üstü yakaladı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri, kaçak avcılarla mücadele etmek amacıyla avcı kılığında çeşitli denetimler yapıyor.

Ekipler, Pozantı ilçesi Akçatekir Mahellesi, Elmalı Boğaz-Koşan mevkisinde avcı kılığında kamp kurarak 3 gün boyunca kaçak av yaptığı önceden belirlenen 3 kişiyi bekledi. Av koruma ekipleri, M.A'nın elinde tüfek ve sırtında çanta ile geldiğini gördü. Yanında başka avcıların da olabileceğini düşünen ekipler, beklemeye devam etti.

Daha sonra gelen 2 kişinin de usulsüz avlandığını belirleyen ekipler, avcıların dere yatağına sakladığı ve üzeri taşlarla gizlenmiş 2 çuval içerisinde yaban keçisi eti ve kafataslarına ulaştı. Ekipler, kaçak avlanan 4 ve 6 yaşlarında 2 yaban keçisine, 1 yarı otomatik tüfeğe ve 2 ruhsatsız av tüfeğine el koydu.

H.A.A, A.T. ve M.A'ya, 24915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu çerçevesinde 27 bin 476 lira para cezası kesildi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaçak Avcılara 'Film Gibi' Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement