KAÇUV 23 Nisan Şenliği'nde Çocuklar Doyasıya Eğlendi - Son Dakika
Güncel

KAÇUV 23 Nisan Şenliği'nde Çocuklar Doyasıya Eğlendi

KAÇUV 23 Nisan Şenliği\'nde Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), kanser tedavisi tamamlanmış çocuklar ve ailelerini 23 Nisan Şenliği'nde KAÇUV gönüllüleriyle buluşturdu.

22.04.2019 15:24

22 Nisan Pazartesi günü Shangri-La Bosphorus İstanbul'da düzenlenen şenlikte, doyasıya eğlenen çocuklar sürpriz etkinliklerle keyifli anlar yaşadı.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), gelenekselleşen 23 Nisan Şenliği'ni, bu yıl 22 Nisan Pazartesi günü Shangri-La Bosphorus İstanbul'da gerçekleştirdi. Şenliğe, tedavileri tamamlanmış ya da sağlık durumu daha iyi olan 100 çocuk ve 90 ebeveynlerinin yanı sıra 50 KAÇUV gönüllüsü de katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, 4x4 grubundan Deniz Tuzcuoğlu ve Direc-t gurubundan Bilge Kösebalan sahne aldı, konserin ardından da yüz boyama, sosis balon, dans, jonglör ve ritim atölyesi gibi birçok farklı atölye çalışması düzenlendi. Çocukların doyasıya eğlendiği şenlik, Shangri-La Bosphorus İstanbul'un ikramları ve pasta merasimi ardından hediye dağıtımıyla sona erdi.

Sağlıklarına kavuşan çocukları, ailelerini ve gönüllüleri böyle bir şenlikte buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen KAÇUV Genel Müdür Yardımcısı Füsun Aymergen, "Bizim için çocuklarımızın sağlığına kavuşmasından daha büyük bir mutluluk yok. Bu şenlikte hem onların yeni hayatını hem de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladık. Etkinliğimizde bizden desteğini esirgemeyen Shangri-La Bosphorus İstanbul, Çadır Stüdyo, Mısırlı Ahmet Ritimhanesi'ne teşekkür ediyoruz. Bütün çocuklarımızın sağlıkla gülümsediği nice bayramlar diliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KAÇUV 23 Nisan Şenliği'nde Çocuklar Doyasıya Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement