Kadın Çiftçiler Yarışmasında Acıpayam'ı Temsil Edecek Kadın Çiftçi Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Kadın Çiftçiler Yarışmasında Acıpayam'ı Temsil Edecek Kadın Çiftçi Belirlendi

Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce düzenlenen "Kadın Çiftçiler Yarışıyor"un Acıpayam etabı, Yassıhüyük beldesinde gerçekleşti.

01.03.2012 17:41

Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce düzenlenen "Kadın Çiftçiler Yarışıyor"un Acıpayam etabı, Yassıhüyük beldesinde gerçekleşti.

Yarışmaya, Acıpayam İlçe Tarım Müdürü Yılmaz Çelikten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Coşkun, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Cemal Tekin, Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, İl Genel Meclisi Üyeleri Fikret Gümüş ve Mahmut Dokumacı, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Yassıhüyük Belediye Başkanı Halil Özonuk, belde belediye başkanları, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Yassıhüyük Belediye Toplantı salonunda yapılan etkinlikteki beş kadın çiftçiye yöneltilen soruların 15'ine de doğru cevap veren Nurgül Arman birinci oldu.

Dereceye giren yarışmacılara değişik firmalar tarafından çeşitli ödüller verildi.

Yarışmanın organizasyon sorumluluğunu üstlenen Yassıhüyük Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Veli Karadağ, yarışma sonrası yaptığı konuşmada, "Beldemizde yapılan yarışma neticesinde birinci olan ve bizi Denizli'de temsil edecek olan kadın çiftçimizi kutluyorum. İl merkezi ve bölge yarışmalarında da iyi dereceler elde edeceğinden eminim" dedi.

Yarışmada birinci olan Nurgül Arman'ın Acıpayam'ı temsilen 8 Mart'ta Denizli il merkezinde yapılacak olan yarışmaya katılacağı belirtildi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadın Çiftçiler Yarışmasında Acıpayam'ı Temsil Edecek Kadın Çiftçi Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement