Kadınlara, Kosgeb Destekli Girişimcilik Fırsatları Anlatıldı - Son Dakika
Ekonomi

Kadınlara, Kosgeb Destekli Girişimcilik Fırsatları Anlatıldı

Kadınlara, Kosgeb Destekli Girişimcilik Fırsatları Anlatıldı

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Tarafından Düzenlenen Kadınlara Yönelik, 'Nasıl Girişimci Olunur' Konulu Semineri Bayanlar İlgiyle İzledi.

12.11.2010 18:57  Güncelleme: 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen kadınlara yönelik, 'Nasıl Girişimci Olunur' konulu semineri bayanlar ilgiyle izledi.

Bu seferki durağı Beylikdüzü olan bayanlara yönelik girişimcilik semineri, Beylicium Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşti. Konuşmacılar arasında yer alan KOSGEB İş Geliştirme Merkezi'nden Hüseyin Kılıç, bayanlara KOSGEB'in bayanlara sunduğu imkânlar ve fırsatlardan bahsederken, Yaşam Koçu ve aynı zamanda İstanbul Ticaret Odası Kadın Meclisi Başkan Yardımcısı Semra Ergeneli ise nasıl girişimci olunacağı ve girişimcilik modelleri hakkında bilgi verdi. İş Kadını Ayşegül Çapan'ın da deneyimlerini paylaştığı seminer, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde verilmeye devam edecek.

Seminere, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ile Beylikdüzü Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Gülhan İbracık da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Kadınlara, Kosgeb Destekli Girişimcilik Fırsatları Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement