Kadir Gecesine Özel Program - Son Dakika
Güncel

Kadir Gecesine Özel Program

Kadir Gecesine Özel Program

Ramazan Etkinleri kapsamında, yarın akşam Kadir Gecesi nedeniyle özel bir program düzenlenecek.

02.08.2013 21:57  Güncelleme: 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geride kalan süre içerisinde gerçekleşen etkinliklerde, halkın yoğun ilgisini gören Ordu Belediyesi, yarın akşam idrak edeceğimiz Kadir Gecesine istinaden Teravih Namazının ardından özel bir program hazırladı. Bu programda ünlü hafızlar tarafından Kuran ziyafeti sunulacak.

1985 yılında Almanya'da düzenlenen Kuran Okuma Yarışmasında Avrupa birincisi ve 1991'de Suudi Arabistan'da düzenlenen yarışmada Dünya birincisi olan Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu ile 2000 yılında Almanya'da düzenlenen Kuran Okuma yarışmasında Dünya birincisi olan İran'lı Hafız Elias Rezaie tarafından Kuran Dinletisi programının yer alacağı Ramazan Etkinliklerinde, Kadir Gecesi nedeniyle Kandil Şekeri, içecek ve helva ikram edilecek.

Teravih namazının ardından gerçekleştirilecek olan programa tüm Orduluları davet eden Başkan Seyit Torun, "Yarın özel bir geceyi idrak edeceğiz. Dinimizde önemli bir yere sahip olan Kadir Gecesi, Müslüman Âleminin manevi dünyalarının doruğa ulaştığı ve 'bin aydan daha hayırlı' olarak kabul edilen bir gecedir. Ordu Belediyesi olarak düzenlediğimiz Ramazan Etkinlikleri kapsamında yarın akşam içinde dünyaca ünlü iki hafızımıza programda yer verdik. Hafızlarımızın verecekleri Kuran Dinletisi Teravih namazının hemen ardından başlayacak. Bazı ikramlarında yer alacağı bu programa tüm hemşerilerimiz davetlidir. Bu vesile ile tekrar tüm İslam Aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadir Gecesine Özel Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement