Kamyonun Karıştığı Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
3. Sayfa

Kamyonun Karıştığı Kaza Güvenlik Kamerasında

Kamyonun karıştığı kaza güvenlik kamerasında -Yaşanan trafik kazası sonrası 2 kişi yaralandıBİLECİK - Bilecik' in Osmaneli İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, yaşanan kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

07.06.2017 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamyonun karıştığı kaza güvenlik kamerasında

-Yaşanan trafik kazası sonrası 2 kişi yaralandı

BİLECİK - Bilecik' in Osmaneli İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, yaşanan kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İbrahim Has yönetimindeki 16 YJ 108 plakalı hafif ticari araç, Bilecik istikametinden ilçe merkezine seyir halindeyken Dörtyol Işıklı Kavşağına geldiğinde, çarşı merkezine dönüş yapmak istedi. Bu esnada İstanbul istikametinden, Bilecik istikametine seyir halinde olan Cengiz Yıldız yönetimindeki kamyon, hafif ticari araç ile çarpıştı. Kamyonun bir süre sürüklediği aracın sürücüsü İbrahim Has ile kamyon sürücüsü Cengiz Yıldız kazada yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralılardan İbrahim Has'ın hayati tehlikesinin devam etmesi üzerine Bilecik Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza ile ilgili araştırmanın devam ettiği öğrenildi. Kaza sonrası hafif ticari aracın kaza yerinden kurtarıcı ile çekilmesinin ardından yol trafiğe açıldı.

Yaşanan olaylar güvenlik kamerasına yansıdı

Yaşanan kaza olay yeri yakınlarında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde 16 YJ 108 plakalı hafif ticari aracın Dörtyol Işıklı Kavşağa gelmesi ve ilerlediği sırada kamyonun araca çarparak sürüklemesi yer alıyor. Ayrıca görüntülerde kazayı gören vatandaşların olay yerine yardım amaçlı koşmaları da görülüyor.

Kamyonun Karıştığı Kaza Güvenlik Kamerasında
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kamyonun Karıştığı Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement