Oğlunu kurtarmak için sulama kanalına atlayan baba boğuldu - Son Dakika
3.Sayfa

Oğlunu kurtarmak için sulama kanalına atlayan baba boğuldu

Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen oğlunu kurtarmak isteyen baba, boğularak hayatını kaybetti. Çocuk ise vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

02.06.2020 16:37  Güncelleme: 00:58

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, bir baba, balık tutarken sulama kanalına düşen oğlunu kurtarmaya çalışırken boğuldu. Çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılan çocuk ise hastaneye kaldırıldı.

OĞLUNU KURTARMAK İÇİN KANALA ATLADI

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Akıncı Mahallesi'nde Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalında, baba İhsan Çalışır, oğlu Mehmet Çalışır ile birlikte evlerinin yakınında bulunan sulama kanalına balık tutmak için gitti. Oğlu Mehmet Çalışır'ın dengesini kaybederek kanala düştüğünü gören baba Çalışır, oğlunu kurtarmak için kanala atladı. Kanalda oğlunu kurtarmaya çalışan İhsan Çalışır, su üstünde kalmayı başaramayarak hayatını kaybetti.

Oğlunu kurtarmak için sulama kanalına atlayan baba boğuldu

EKİPLER BABANIN CANSIZ BEDENİNE ULAŞTI

Oğlu Mehmet Çalışır ise çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldı. Yardıma gelen çevredekiler, durumu sağlık ekiplerine ve jandarmaya bildirdi. Su altı arama-kurtarma ekiplerinin kısa süreli araması sonucunda, baba Çalışır'ın cansız bedenine ulaştı. Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Çalışır'ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Suruç Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Mehmet Çalışır'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Oğlunu kurtarmak için sulama kanalına atlayan baba boğuldu
Oğlunu kurtarmak için sulama kanalına atlayan baba boğuldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Oğlunu kurtarmak için sulama kanalına atlayan baba boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Yavuz: Allahım rahmet etsin baba olmak böyle bir şey 45 0 Yanıtla
  • Oğuz: Babalık böyle birşey işte herşeyi göze alırsın evladın için ama gün gelir evladın seni tanımaz... 31 2 Yanıtla
    adanalı : tamam haklısında bununla ne alakası var dostum belki babasına çok sadıktı. 1 2 gerçekçi: nasıl ne alakası var mal.. bu çocuk için söylemiyorki zaten, genel olarak bir söylemde bulunuyor.. 2 1 Mikadu: Yorum yapmak için yaptın sanırım Leyla yav 0 0 arif: cook dogru 0 0
  • adanalı : vay be allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah çok zor bi durum 5 0 Yanıtla
  • fb: Sayın yorumcu beyler ve bayanlar sizler gerçekten yorum mu yapmak niyetindesiniz yoksa bir şeyler peşindemisiniz ya adam gibi yorumlar yapın ya da ilgilenmeyin Allah Sizlere de böyle acılar versin bakın ki yorum yapmak nasılmış insan müsvetteleri. 0 0 Yanıtla
  • Umut: Allahım sen sabır ver 0 0 Yanıtla

Advertisement