Kanser Hastalarına Konserli Moral - Son Dakika
Güncel

Kanser Hastalarına Konserli Moral

Kanser Hastalarına Konserli Moral

Denizli Devlet Hastanesi Zafer Gökşin Onkoloji Merkezi'nde kanser tedavisi gören hastalar düzenlenen konserle moral buldu.

05.06.2013 17:09

Denizli Devlet Hastanesi Zafer Gökşin Onkoloji Merkezi'nde kanser tedavisi gören hastalar düzenlenen konserle moral buldu. Konsere Hastane Yöneticisi Op.Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Başhekim Yardımcıları Berna Öztürk ve Avni Öztürk, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülseren Ekici, Medikal Onkoloji Uzmanı Dr. Serkan Değirmencioğlu, servis çalışanları ve kemoterapi tedavisi gören hastalar katıldı. Kemoterapi tedavileri devam eden hastaların bir kısmı söylenen şarkılara eşlik ederken bir kısmı servis çalışanları ile karşılıklı oynayarak eğlendi.

Denizli'de, kanser hastalarının tedavi ve takibinde önemli bir misyon üstlenen Denizli Devlet Hastanesi'nde, yaklaşık 2,5 ay önce göreve başlayan Medikal Onkoloji Uzmanı Dr. Serkan Değirmencioğlu ile birlikte medikal onkoloji alanında önemli bir açığın kapandığını belirten Hastane Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Medikal Onkoloji Kliniği'nde sadece Denizli değil çevre illerden gelen hastaların da tedavi gördüğünü söyledi. Kanserin giderek artan bir sağlık ve yaşam sorunu olduğunu belirten Saçkan, şöyle konuştu: "Dünyada ve ülkemizde ölüm nedeni olarak kalp damar hastalıklarının hemen ardından kanser gelmektedir. Tedavisi ve tanısı birçok uzmanlık dallarının işbirliği gerektirmektedir. Tedavisi güçtür. Erken tanı önemlidir. Eğer önlem alınır zamanında ve erken tedaviye başlanırsa kanser, ölümcül bir hastalık olmaktan çıkar. Denizli'deki onkoloji hastalarımız önceki yıllarda il dışındaki büyük merkezlere gidiyordu. Bu tedaviyi başka şehirde almak hem hastalara hem de hasta yakınlarına maddi ve manevi anlamda büyük yük getiriyordu. Medikal Onkoloji Uzmanı Dr. Serkan Değirmencioğlu'nun hastanemize gelmesiyle beraber hastanemiz güç kazandı"

Konserin ardından kemoterapi tedavisi gören kanser hastalarını tek tek dolaşarak onlarla sohbet eden Op.Dr. Kadir Gökhan Saçkan, uzun ve ağır bir tedavi süreci geçiren kanser hastaları için morallerinin yüksek olmasının tedavilerinin etkinliğinde önemli olduğunu söyledi. Saçkan, düzenlenen bu konserle hastalara moral vermeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kanser Hastalarına Konserli Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement