Kara Kuvvetleri, Jandarma ve Emniyet'e ait helikopterler deprem bölgesine hareket etti - Son Dakika

Kara Kuvvetleri, Jandarma ve Emniyet'e ait helikopterler deprem bölgesine hareket etti

07.02.2023 18:11

Kara Kuvvetleri, Jandarma ve Emniyet'e ait helikopterler deprem bölgesine hareket etti Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Jandarma ve Emniyet'e ait çeşitli tipte helikopterlerin deprem bölgesine harekete geçitğini duyurdu.

Kara Kuvvetleri, Jandarma ve Emniyet'e ait helikopterler deprem bölgesine hareket etti

ANKARA - Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Jandarma ve Emniyet'e ait çeşitli tipte helikopterlerin deprem bölgesine harekete geçitğini duyurdu.

MSB, sosyal medya hesabı üzerinden Kara Kuvvetleri Komutanlığı yanı sıra Jandarma ve Emniyet'e ait çeşitli tipte helikopterlerin afet bölgesine personel ve teçhizat nakli için görevlendirildiğini duyurdu. Nevşehir'den havalanan helikopterler deprem bölgesine doğru harekete geçti.

Kaynak: İHA
YORUMLAR
500
40 yıllık eşini tüfekle öldürdükten sonra intihar etti 40 yıllık eşini tüfekle öldürdükten sonra intihar etti Manisa'da traktör kazası: 1 ölü Manisa'da traktör kazası: 1 ölü Arazide kaybolan 2'si çocuk 4 İngiliz vatandaşı kurtarıldı Arazide kaybolan 2'si çocuk 4 İngiliz vatandaşı kurtarıldı

Son Dakika Güncel Kara Kuvvetleri, Jandarma ve Emniyet'e ait helikopterler deprem bölgesine hareket etti - Son Dakika


Advertisement