Karabük'te Uçuş Eğitim Pisti Yapımı - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Uçuş Eğitim Pisti Yapımı

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Karabük Üniversitesi (KBÜ) genişleme sahası içerisinde yapılması planlanan uçuş eğitim pisti kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

28.05.2018 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Karabük Üniversitesi (KBÜ) genişleme sahası içerisinde yapılması planlanan uçuş eğitim pisti kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Altınöz, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti iktidarı döneminde Karabük'te eğitimden sağlık hizmetlerine, yol ve köylere hizmet getirme çalışmalarından kurum binalarının yenilenmesine kadar birçok alanda 16 yıldır büyük çalışmalar yapıldığını belirtti.

Bu gelişmelerden bir yenisinin de KBÜ genişleme sahası içerisine kurulacak olan uçuş eğitim pisti olduğunu ifade eden Altınöz, şunları kaydetti.

"Karabük'ümüzün ileri gelen iş adamlarından Şefik Dizdar Bey'in katkılarıyla Karabük Üniversitemizin genişleme sahasına kurulacak olan uçuş eğitim pisti için çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Bilindiği gibi milletvekilimiz Burhanettin Uysal'ın rektörlüğü döneminde gündeme alınan ve çalışmalarına devam edilen uçuş pisti için şuanda kamulaştırma çalışmaları sürüyor. Karabük Üniversitemizde kamulaştırma ve diğer çalışmaları tamamladığında arazi hayırsever iş adamı Şefik Dizdar Bey'e teslim edilecek. AK Partimiz insan odaklı, hizmet odaklı çalışmalarına devam edecek. Allah'ın izniyle de Karabük'ümüz her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren bir şehir olmaya devam edecektir. Son olarak Karabük'e yapılan hizmetler için emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan Sayın Binali Yıldırım'a, AK Parti Karabük Milletvekili ve 23. Dönem TBMM Başkanı Sayın Mehmet Ali Şahin'e, Burhanettin Uysal'a hizmetleri için teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük'te Uçuş Eğitim Pisti Yapımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement