CHP Karaman'da İl Genel ve Meclis Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

CHP Karaman'da İl Genel ve Meclis Adaylarını Tanıttı

CHP Karaman\'da İl Genel ve Meclis Adaylarını Tanıttı

Karaman'da, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis adaylarını düzenlediği toplantı ile tanıttı.

13.03.2014 17:08  Güncelleme: 17:22

Karaman'da, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis adaylarını düzenlediği toplantısı ile tanıttı.

Bir otelde gerçekleşen aday tanıtımında konuşan İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, Karaman'ı temsil eden bir kadroyla yola çıktıklarını söyledi. Her meslek grubundan adayların olduğunu ifade eden Ertuğrul, "Belediye başkan adayımız Merih Ünver gerçekten bizlere çalışma azmi verdi. Karaman kadın eliyle yönetilmeyi hak ediyor. Her meslek grubundan adaylarımız var. Güzel bir kadroyla Merih hanımla birlikte Karaman'ı yönetsinler diye Karamanlıların önüne böyle bir kadroyu sunduk. Yaptığımız bütün çalışmalar, bütün anketler CHP'nin Karaman'da seçimi aldığını gösteriyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Mart Pazar günü Karaman'da miting düzenleyecek. Karamanlıları bu mitingimize davet ediyorum" dedi.

İl Başkanının yaptığı konuşmanın ardından İl Genel ve Belediye Meclisi adayları tek tek tanıtılarak toplu fotoğraf çektirildi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Karaman'da İl Genel ve Meclis Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement