Karaman'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Karaman'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Karaman'da gelir ve Kurumlar Vergisi'nde ilk 5'e giren rekortmenler, İl Defterdarlığı'nca düzenlenen törenle ödüllendirildi.

02.03.2013 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da gelir ve Kurumlar Vergisi'nde ilk 5'e giren rekortmenler, İl Defterdarlığı'nca düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Polisevi'nde gerçekleştirilen plaket takdim töreni Karaman Defterdarlığı Gelir Müdürü Mehmet Çakmak'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Törende, Kurumlar Vergisi'nde birinci olan Biskot Bisküvi Gıda San.Tic. A.Ş. adına Vehbi Tayyar'a plaketi, Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu tarafından verildi.

Kurumlar Vergisi sıralamasında 2. Olan Şimşek Bisküvi adına Mehmet Ali Şimşek'e plaketi Cumhuriyet Başsavcısı M.Kemal Çokdinç tarafından, 3. Olan Duru Bulgur adına Emin Duru'ya plaketi Sabri Gökmen tarafından verildi. Bifa Bisküvi ve Akpınar Madencilik'e plaketleri ise protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Vergi konulu şiir yarışmasında dereceye giren şiirlerin okunmasının ardından, Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu, öğrencilere hediyelerini verdi. Tören hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Muhabir: Mehmet Çetin

Yayıncı: Murat Aslan - KARAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karaman'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement