Karasu Belediye Başkanı İspiroğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Karasu Belediye Başkanı İspiroğlu'na Ziyaret

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nu makamında ziyaret etti.

11.10.2017 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Karasu Kaymakamı Mercan, yeni görevine başlaması dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Belediye Başkanı İspiroğlu ile görüştü.

Ziyaretinde yaptığı konuşmada, Karasu'yu daha önceden bildiği ve tandığını ifade eden Mercan, ilçenin doğal güzellikleri ve coğrafi konumuyla öne çıktığını belirtti.

Mercan, Karasu Belediyesinin hizmetlerini yakından takip ettiğini de dile getirerek, şunları kaydetti:

"Başkanımızın hayata geçirdiği hizmetleri yakından takip ediyorum. Geçtiğimiz günlerde basına yönelik düzenlediği toplantıda hazırlanan projelerden bahsetti. Geneline bakılırsa başarılı ve gerçekten ihtiyaç duyulan çalışmalar. Karasu, kıyıya sıkışmış küçük bir ilçe konumundayken bu tür projelerle hak ettiği konuma geleceği kanaatindeyim. Tabiki projelerin hepsi bir çırpıda hayata geçecek değil. Hepsinin belirli aşamaları var fakat bu hizmetler Karasu'nun geleceğine ne kadar güçlü baktığımızın bir ifadesi niteliğindedir."

Karasu Belediye Başkanı İspiroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, ilçeyi yakından tanıyan bir isim olarak Kaymakam Mercan ile güzel ve başarılı işlere imza atacaklarını düşündüğünü söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karasu Belediye Başkanı İspiroğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement