Karataş ve Yumurtalık'ta Turizmi Geliştirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Karataş ve Yumurtalık'ta Turizmi Geliştirme Toplantısı

Karataş ve Yumurtalık\'ta Turizmi Geliştirme Toplantısı

Karataş ve Yumurlatık ilçeleri Turizmi Geliştirme Altyapı Hizmet Birliği kasım ayı toplantısı belediye başkanları ve köy muhtarlarının katılımı ile gerçekleşti.

01.12.2012 10:16  Güncelleme: 10:32

Karataş ve Yumurlatık İlçeleri Turizmi Geliştirme Altyapı Hizmet Birliği Kasım ayı toplantısı belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve köy muhtarlarının katılımı ile gerçekleşti.

Özel İdare toplantı salonun da gerçekleşen toplantıda Birlik Başkanı Mehmet Karakuş, belediye başkanlarının Turizm Birliği'ne yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Karakuş, "En büyük sıkıntımız bir ofisimizin olmayışıydı. Allahın izniyle onu da başardık. İnşallah ikinci toplantımızı kendi ofisiz de gerçekleştiririz" dedi.

Birlik Sekreteri Selçuk Mamak ise Yedigöze Su Hizmet Birliği ile ortak yürütülen Karataş, Yumurtalık, Ceyhan, Kozan ve İmamoğlu İlçelerinin çöp sorununu ortadan kaldıracak olan "Katı Atık Bertaraf Tesisi" hakkında yürütülen çalışmalarla ilgili üyelere bilgiler verdi. Mamak, diğer bir gündem maddesi olan Adana İl Özel idaresi'nin başlatmış olduğu Yumurtalık, Karataş Sahilleri Kıyı Cevre Nazım İmar Planı Projesi'nin hayata geçirilmesi için yapılan çalışmalara da değildi.

Gündem dışı yapılan konuşmalarda ise yeni yasalaşan Büyükşehir Kanunu'nu ile belde belediyelerinin ve İl Genel Meclisi üyeliklerinin sona erecek olması tartışıldı.

Toplantıya Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı, Bahçe Belediye Başkanı Metin Buga, Yeşilköy Belde Başkanı Mithat Altunay, Yumurtalık Belediye Başkan Vekili Hayrettin Encelek, İl Genel Meclis üyesi Abdullah Çökük ve Köy muhtarları katıldılar.

Birlik için yeni bütçenin onaylanmasından sonra kürsüye gelen Başkan Mehmet Karakuş, üyelere teşekkür ederken yeni projeler üzerinde çalışmalar yapacaklarının da işaretini verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karataş ve Yumurtalık'ta Turizmi Geliştirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement