Karatekin Üniversitesi Öğrencilerinden Gürcistan'a Teknik Gezi - Son Dakika
Yerel

Karatekin Üniversitesi Öğrencilerinden Gürcistan'a Teknik Gezi

Karatekin Üniversitesi Öğrencilerinden Gürcistan\'a Teknik Gezi

Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı, Gürcistan’da kapsayan Doğu Karadeniz’e teknik gezi düzenledi.

22.10.2015 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı, Gürcistan'da kapsayan Doğu Karadeniz'e teknik gezi düzenledi.

60 öğrencinin katıldığı gezi kapsamında Karadeniz sahili boyunca seyahat eden kafile bir gece Uzungöl, bir gece de Ayder yaylasında konaklarken, Çaykur'a bağlı Ardeşen Çay Fabrikasında da incelemelerde bulundu. Gezinin son gününde ise öğrenciler Gürcistan'ın tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

Gezi ile ilgili bilgi veren Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Adnan Taha Tuğrul, Öğrenci Konseyi olarak geçtiğimiz öğretim yılında olduğu gibi bu yılda bu tür sosyal ve teknik organizasyonlar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Tuğrul, "Biz öğrenci arkadaşlarımızın yoğun ders programları arasında böyle gezilerle hem stres atma hem de teknik anlamda gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu anlamda bizlerden maddi manevi desteklerini esirgemeyen başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş olmak üzere Üniversite yönetimimize, bize sponsorluk yapan Çankırılı iş adamı Mehmet Kaplan'a, ulaşım hizmetlerimizi sağlayan Kamil Koç Firması Genel Müdürü Kemal Erdoğan'a ve gezi organizasyonumuzu sağlayan İş adamı Kıvanç Kaya'ya ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karatekin Üniversitesi Öğrencilerinden Gürcistan'a Teknik Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement