Karayolları 11. Bölge Müdürü Gülhaş'a Plaket Verildi - Son Dakika
Yerel

Karayolları 11. Bölge Müdürü Gülhaş'a Plaket Verildi

Karayolları 11. Bölge Müdürü Gülhaş\'a Plaket Verildi

Karayolları 11.Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş'a ,İlçe Kaymakamı Özer Özbek ile Belediye Başkanı Adnan Göksoy tarafından plaket verildi.

30.12.2013 15:06  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Sahil Geçiş" projesiyle Adilcevaz ilçesine büyük yatırım yapılmasını sağlayan Karayolları 11. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş ve diğer yetkililere, İlçe Kaymakamı Özer Özbek ile Belediye Başkanı Adnan Göksoy tarafından plaket verildi.

Karayolları yetkilileri için düzenlenen yemekte konuşan Özbek, ilçede büyük ve önemli hizmetlerin yaşama geçirildiğini söyledi.

Özbek, "İlçeye yatırım gelmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Bu hizmetlerde herkesin katkısı var. İlçemizde önemli hizmetleri yaşama geçiren Gülhaş ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Adnan Göksoy ise ilçe için önem taşıyan projede emeği geçenlere teşekkür ederek, yatırımın ilçeye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Gülhaş da bölgenin en güzel ilçesi olan Adilcevaz'ın hizmetlerin en iyisine layık olduğunu belirtti.

Adilcevaz şehir geçişinde Türkiye'ye örnek olacak bir çalışma yürütüldüğünü bildiren Gülhaş, "Bu çalışmanın başka bir örneğini bulamazsınız. Adilcevaz'a yaptığımız yatırımlar 60 milyon lira civarında. Hizmetler bitiş değil, aslında başlangıç. Ayrıca Adilcevaz ve Malazgirt'i birbirine bağlayan Karahasan yolunun ilk 4 kilometresini bölünmüş yol yapacağız. Ahlat-Adilcevaz- Erciş yol güzergahını da sıcak asfaltla kaplayacağız" diye konuştu.

Ardından Özbek ve Göksoy, Gülhaş ve ekibine plaket ve çeşitli hediyeler verdi. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karayolları 11. Bölge Müdürü Gülhaş'a Plaket Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement