Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

16.11.2017 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı kavşağı-1.Bölge Müdürlüğü sınırı mevkisi 13-15. kilometrelerinde üstyapı iyileştirme ve yenileme çalışmaları yapıldığından, otoyolun Ankara- İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşıma diğer istikametten çift yönlü izin veriliyor.

İzmir- Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolu 1-2. kilometreleri Torbalı yönünde serbest geçiş sistemi montajı gerçekleştiriliyor. Bu kesimde ulaşım İzmir yönünden gidiş-geliş olarak devam ediyor.

TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları 97-117. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım sağlanıyor. Sapanca otoyol kavşağı da trafiğe kapalı tutuluyor.

Gümüşova- Düzce yolunun 15-16. kilometrelerinde menfez çalışmaları nedeniyle Düzce-Gümüşova istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Gümüşova-Düzce yönünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Hopa- Borçka yolunun 5-6. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement