Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

30.11.2017 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle 2 Aralık'a kadar otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilecek ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştirilecek.

TAG Otoyolunun Düziçi kavşağı- Osmaniye kavşağı kesimi 1-5. kilometrelerinde üstyapı çalışması nedeniyle Gaziantep-Adana istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım Adana-Gaziantep yönünde sol taşımadan kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun Susuz kavşağı- Çeltikçi kavşağı arasında bulunan Orhan Gökberber Viyadüğü'nün İstanbul istikameti, 6-8. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak, ulaşıma İstanbul-Ankara istikametinden çift yönlü izin veriliyor.

Akseki- Manavgat yolunun 4-6. kilometrelerinde patlatmalı kazı çalışması nedeniyle bugün 10.00-15.00 saatlerinde yol trafiğe geçici olarak kapatılacak.

Şebinkarahisar- Alucra yolunun 15-16. kilometrelerinde yamaçlardaki serbest kayaların düşürülmesi çalışmaları nedeniyle 1-3 Aralık'ta ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement