Kardemir Karabükspor'dan Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor'dan Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve bazı futbolcular, Aydın Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki öğrencilerle bir araya geldi.

16.10.2014 18:06  Güncelleme: 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve  bazı futbolcular, Aydın Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki öğrencilerle bir araya geldi.

Kafkas ve oyunculardan Hakan Özmert, Yiğit İncedemir, Erdem Özgenç, Akpala ve Mabiala, eğitim merkezindeki sınıfları ziyaret etti. Merkezde eğitim gören çocuklar, konuklarına müzik dinletisi sundu.

Kafkas ve futbolcular, merkezin bahçesindeki mini sahada çocuklarla maç yaptı. Kafkas ve ekibi karşılaşmayı 7-1 kaybetti.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Kafkas, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirterek, çocukların da mutlu olduğunu umduğunu söyledi.

Kafkas ve oyuncular çocuklara takımlarının formasını ve yastığını hediye etti. Teknik direktör Kafkas, merkezde eğitim gören ve koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Taner Bilsel'e Kardemir Karabükspor'un formasını giydirdi.

Formalara imza atan Kafkas ve oyuncular daha sonra merkezden ayrıldı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor'dan Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement