Karnataka'da Otobüs ve Tır Çarpıştı: 9 Ölü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Karnataka'da Otobüs ve Tır Çarpıştı: 9 Ölü

25.12.2025 14:58

Hindistan'ın Karnataka eyaletinde bir otobüs, tırla çarpışarak alev aldı; 9 kişi hayatını kaybetti.

YENİ DELHİ, 25 Aralık (Xinhua) -- Hindistan'ın güneybatısındaki Karnataka eyaletinde özel bir yataklı otobüsün büyük bir tırla çarpışarak alev alması sonucu en az 9 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

Kaza, yerel saatle perşembe saat 02: 00 sularında Karnataka'nın başkenti Bengaluru'nun yaklaşık 203 kilometre kuzeybatısındaki Chitradurga bölgesinde bulunan Hiriyur beldesinin Gorlathu köyündeki karayolunda meydana geldi.

Polisin verdiği bilgilere göre karşı yönden gelen tırın orta refüjü aşarak otobüse çarpması sonucu araç alev aldı.

Çarpışmanın ardından kısa sürede alevlere teslim olan otobüste sürücü ve kondüktör dahil 32 kişinin bulunduğu belirtildi.

Hindistan'da ölümle sonuçlanan trafik kazaları genellikle kapasite üstü yüklenme, yolların bakımsızlığı ve dikkatsiz araç kullanımından kaynaklanıyor.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Karnataka'da Otobüs ve Tır Çarpıştı: 9 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement