Karne Sevincini Yaşayamadı - Son Dakika
Yerel

Karne Sevincini Yaşayamadı

Ordu'da Şofbenden Sızan Gazdan Zehirlenen 12 Yaşındaki Hazal Topçuoğlu, Ailesi ve Okul Arkadaşlarının Göz Yaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı

27.01.2011 12:47

Ordu'da şofbenden sızan gazdan zehirlenen 12 yaşındaki Hazal Topçuoğlu, ailesi ve okul arkadaşlarının göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Dün okuldan çıktıktan sonra Şirinevler Mahallesi'ndeki evinde banyo yaptığı sırada şofbenden sızan gazdan zehirlenen ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Topçuoğlu'nun cenazesi evinin önüne getirildi.

Burada helallik alınmasının ardından cenaze toprağa verilmek üzere Ulubey ilçesine bağlı Fındıklı köyüne gönderildi.

Baba Enver, anne Tülay ve ağabeyi Serhat Topçuoğlu (18), ayakta durmakta güçlük çekerken, cenazede Hazal Topçuoğlu'nun arkadaşlarının gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Bazı öğrencilerin, 'O ölmedi, geri gelecek, keşke o banyoya hiç girmeseydi diyerek' ağladığı da görülen cenazede anne Tülay Topçuoğlu ise, 'Kızım sana hakkım helal olsun, melekler ve huriler hep yoldaşın olsun' diyerek ağladı.

- KARNE SEVİNCİNİ YAŞAYAMADI-

Öte yandan, Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi olan Hazal Topçuoğlu'nun sınıfındaki sırası, arkadaşları ve öğretmenleri tarafından çiçeklerle süslendi.

Burada öğrencilerin göz yaşlarını tutamadığı görülürken Topçuoğlu'nun yarınki karne töreninde bir takdir belgesi ve bir de onur belgesi alacağı, karnesindeki derslerinin tamamının ise pekiyi olduğu öğrenildi.

Topçuoğlu'nun öğretmenleri, aynı zamanda sınıf başkanı olan Hazal Topçuoğlu'nun sevilen ve başarılı bir öğrenci olduğunu, zamansız ölümünden büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Diğer taraftan, Okul Müdürü Beşir Çiçek'in karnedeki 'öğrenci hakkındaki görüşleri' bölümüne 'Okulumuzun örnek öğrencilerinden birisidir, ailesini kutlar başarılarının devamını dilerim' şeklinde yazdığı görüldü.

(HY-DLK-HRN-ÇAL) - ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karne Sevincini Yaşayamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement