Karşıyaka'da alkışlar Burak'a - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'da alkışlar Burak'a

Karşıyaka\'da alkışlar Burak\'a

MİSLİ.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Arhavispor galibiyetiyle zirve takibini sürdüren Karşıyaka'da 21 yaşındaki sol bek Burak Karapınar, sezon içinde kaptığı formayı bir daha bırakmadı.

26.11.2020 12:53  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MİSLİ.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Arhavispor galibiyetiyle zirve takibini sürdüren Karşıyaka'da 21 yaşındaki sol bek Burak Karapınar, sezon içinde kaptığı formayı bir daha bırakmadı. Kaf-Kaf'ta altyapıdan 2017-18 sezonunda profesyonel olup o sezon 1, 2018-19 sezonunda 8 maçta forma giyen Burak, geçen sezon ilk yarıda tek kupa maçında şans bulup devre arasında aynı mevkide Onur'la sözleşme yenilenince 68 Aksaray Belediyespor'a kiralık gönderildi.

Takımıyla 3'üncü Lig'de Play-Off finali oynayan genç sol bek, bu sezon döndüğü yuvada ilk 3 hafta oyuna yedek kulübesinden dahil olduktan sonra Onur'un sakatlanmasıyla ilk 11'in bankosu oldu. Genç sol bek, Onur ve bu mevkide de oynayabilen Anıl ile Mustafa Değirmenci gibi alternatiflerin arasında 7 maç 11'de görev yaptı. İlk 3 haftanın bankosu olan takımın en tecrübelilerinden Onur ise sakatlığı geçtikten sonra 7 karşılaşmada hiç süre alamadı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'da alkışlar Burak'a - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement