Karşıyaka'da Hakeme Büyük Tepki - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Hakeme Büyük Tepki

Adana Demirspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Karşıyaka'nın Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, hakeme büyük tepki gösterdi.

16.08.2015 12:59  Güncelleme: 14:11

Ptt 1'inci Ligi'nde şampiyonluk parolasıyla başladığı 2015-16 sezonunun ilk maçında Adana Demirspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Karşıyaka'nın teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar, hakeme büyük tepki göstedi.

Hakem Mustafa Öğretmenoğlu'nun verdiği hatalı kararlarla skoru belirlediğini iddia eden Cüneyt Dumlupınar, "İlk gol bariz ofsayttı. 20 santim, 30 santim kabul edilir, ancak 3 metre ofsaytı vermedi. İkinci gol öncesi Ömer Can topu oyuna sokmak isterken Attamah ayak koyup engelledi. İki hakem hatası sonucu kalemizde 2 gol gördük. Dengemiz bozuldu, direncimiz kırıldı" dedi.

"Adana Demirspor gibi ligin en zor deplasmanında normal şartlarda kaybetseydik böyle üzülmezdim. Ama bu yenilgi normal değil" diyen Cüneyt Dumlupınar, şöyle devam etti:

"Bütün gece gözüme uyku girmedi. Ligin başındayız. Kazanıp kaybetmek var ama hakemin sonuca bu kadar etki etmesi kabul edilemez. Biz kaybetmedik, hakem maçı alıp götürdü. Ligi bu hakemlerle oynayacağız, zaman zaman onları da yenmeliyiz. Mağlubiyeti telafi edeceğiz."

Cüneyt Dumlupınar, yönetimle kulübe maddi destek veren Erdal Acar arasında maç öncesi yaşanan kriz hakkında yorum yapmaktan da kaçındı.

YİNE ÖĞRETMENOĞLU

Karşıyaka'nın 2-0 kaybettiği Adana Demirspor deplasmanındaki yönetimiyle eleştirilen hakem Mustafa Öğretmenoğlu, geçen sezon da Samsunspor maçında yeşil kırmızılıları isyan ettirmişti. Karşıyaka'nın İzmir'de Samsunspor'a 2-1 yenildiği müsabakanın 85'inci dakikasında Talha'nın Juninho'yu ceza alanında düşürdüğü pozisyonda "Devam" kararı veren hakem Öğretmenoğlu, 90+2'nci dakikada Yenal'ın ceza sahası dışında Mbilla'ya müdahalesini penaltıyla cezalandırmış, Karşıyaka 2-1 kazanacağı müsabakadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

KRİZ TAKIMI ETKİLEDİ

Karşıyaka Futbol Şube yetkilisi Devrim Acar, yönetimle Acar Ailesi arasında yaşanan krizin takımı olumsuz yönde etkilediğini dile getirdi. İstanbullu işadamı Erdal Acar'ı temsilen yönetimde yer alan Devrim Acar, "Maç öncesi yapılan açıklamalar futbolcuların kafasını karıştırdı. Psikolojisi bozulan oyuncularımız müsabakaya motive olamadı. Bu işten para kazanıyorlar, etkilenmeleri normal" dedi. Devrim Acar, takıma Necati Ateş'in dışında 2-3 takviye daha yapacaklarını söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Hakeme Büyük Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement