Kartal Belediyesi, Erzurum Kongresi'nin 97. Yıldönümünü Kutluyor - Son Dakika
Yerel

Kartal Belediyesi, Erzurum Kongresi'nin 97. Yıldönümünü Kutluyor

Ulusal birlik yolunda atılacak adımları cesaretlendiren ve tarihi kararların alınmasını sağlayan Erzurum Kongresi’nin 97. yıldönümü, Kartal Belediyesi’nin düzenleyeceği bir dizi etkinlikle kutlanacak.

25.08.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulusal birlik yolunda atılacak adımları cesaretlendiren ve tarihi kararların alınmasını sağlayan Erzurum Kongresi'nin 97. yıldönümü, Kartal Belediyesi'nin düzenleyeceği bir dizi etkinlikle kutlanacak.

Kartal Belediyesi, 23 Temmuz - 7 Ağustos 1919 tarihleri arasında Kurtuluş Mücadelesi'nin zaferle sonuçlanmasında belirleyici olan, ulusal birlik yolunda atılacak adımları cesaretlendiren ve tarihi kararların alınmasını sağlayan Erzurum Kongresi'nin 97. yıldönümü dolayısıyla 'Erzurum Kongresi ve Atatürk' başlıklı bir dizi etkinlik düzenleyecek.

27 Ağustos 2016 Cumartesi günü Kartal Meydanı'nda gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında Erzurum Bar ekibinin gösterisinin ardından yerel sanatçılar Yavuz Değirmenci, Nurullah Akçayır ve Hacı Ali Konuk'un ardından saat 22.30'da Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Sevcan Orhan sahne alacak. Orhan, Kartallıların ücretsiz katılabileceği konserinde en sevilen türkülerini, bu anlamlı kutlama için söyleyecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartal Belediyesi, Erzurum Kongresi'nin 97. Yıldönümünü Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement