Kartepe Belediyesi Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediyesi Müdahale Etti

Kartepe Belediyesi Müdahale Etti

Kartepe'de son yapılan inşaatlar sonrasında meydana gelen su birikintileri belediye ekipleri tarafından tespit edilirken yağmur suyu ve ızgara çalışmaları başlatıldı.

11.05.2018 09:15  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de, etkili olan sağanak yağmurda bir aylık yağışın 7 saatte yağdığı tespit edildi. Kartepe Ataevler Mahallesi'nde yaşanan su baskını sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek bölgede acil müdahale çalışmalarına başladı.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Daha önce Ataevler Mahallesi'nde böyle bir baskının yaşanmadığı, son yapılan ve devam eden inşaatlar sonrasında su baskının meydana geldiği tespit edildi. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ataevlet Mahallesi Faruk Nafız Çamlıbel Sokak ve Abdi İpekçi Caddesi'nin bağlantısında 200 metre uzunluğunda yağmur suyu ve ızgara çalışmalarına başladılar.

ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha önce belirlenen takvime ve projeye göre ilçe genelinde yağmur suyu ve ızgara çalışmalarına devam ediyordu. Ekipler Acısu Mahallesi, Ataevler Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi, Sarımeşe Mahallesi Kerime Sokak'ta ızgara ve yağmur suyu hattı çalışmalarını tamamlamıştı. Önümüzdeki günlerde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Akhisar Caddesi'nde çalışmalarına başlayacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediyesi Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement