Kartepe'de Dostluk Sofrası Yeşilkent'te Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de Dostluk Sofrası Yeşilkent'te Kuruldu

Kartepe\'de Dostluk Sofrası Yeşilkent\'te Kuruldu

Kartepe Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan ayı etkinliklerinin 25.Gününde Yeşilkentlileri dostluk sofrası etrafından buluşturdu.

05.08.2013 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan ayı etkinliklerinin 25. Gününde Yeşilkentlileri dostluk sofrası etrafından buluşturdu.

Renkli ve zengin içeriği ile ilçe halkına farklı bir ramazan ayı yaşatma hedefindeki Kartepe Belediyesi'nin mahalle buluşmalarına Yeşilkent'te devam edildi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ramazan etkinliğine Yeşilkentliler yoğun ilgi gösterdi. Kartepe Belediyesi Çocuk Mehteran Takımı'nın iftar öncesi gösterisi bölge halkının beğenisini topladı. Meddah ve Karagöz Hacivat karakterleri ile nostalji rüzgarının estiği etkinlikte çocuklar şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlendi.

İftar sofralarında yerini alan mahalle sakinlerini tek tek selamlayan hatır soran Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, her zaman vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, "Bizler, ilçemizin çehresini değiştiren bunca çeşitli ve zengin hizmetleri görürken, ramazan ayını da şevkine ve güzelliğine yakışır şekilde geçirmek istedik. Bu anlamda bir dostluk, kardeşlik oluşturalım istedik. Her akşam farklı bir mahallede bu ramazan etkinliklerimizi mahalle halkımızın katlımı ile ramazan sofraları etrafında gerçekleştirdik. Bu akşam da Yeşilkent bölgemizde kurduğumuz dostluk sofrası, bereket sofrası etrafında buluşmaktayız" dedi.

Yeşilkentlileri buluşturan iftar ardından düzenlenen Tasavvuf Müziği eşliğindeki Harun Beyaz'ın ilahi dinletisi ve sema gösterisi beğeniyle izlendi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'de Dostluk Sofrası Yeşilkent'te Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement