Kartepe'de Hizmet Yağmuru Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Hizmet Yağmuru Devam Ediyor

Kartepe\'de Hizmet Yağmuru Devam Ediyor

Yeşili ve doğal güzellikleriyle ün yapan Kartepe ilçesinde Kartepe Belediyesi'de yeşile ve doğaya katkı vermeye devam ediyor.

29.08.2018 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARTEPE'YE ZİNDE PARK

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeni Zinde Park'ı çalışmalarına başlarken, Ataevler Parkı'nı da bitirme noktasına geldiler. Belediye ekipleri Köseköy Merkez Camii ek binasını da tamamladı.

160 PARK ALANI

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri Uzunçiftlik Hasan Paşa Mahallesi Zinde Sokak'ta park çalışmalarına başladı. İlçe genelinde 160 parka ulaşarak sağlıklı kent belediyeciliğinin örneğini gösteren Kartepe Belediyesi Zinde Park'ı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

ATAEVLER PARKI'NA DÜZENLEME

Belediye ekipleri eş zamanlı olarak yapımına devam edilen Ataevler Mahallesi Parkı'nda peyzaj düzenlemesine geçtiler. Ekipler tarafından peyzaj çalışmaları kapsamında zemin dolgu ve düzenlemesi sonrasında çocuk oyun gruplarının montajına başlanıldı. Park çevresi perde beton ile çevrildi. Ataevler Park'ta yapılan çalışmaların da kısa sürede tamamlanarak Kartepelilerin hizmetine sunulması hedefleniyor.

KÖSEKÖY MERKEZ CAMİ EK BİNASI TAMAMLANDI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Köseköy Merkez Camii'nin ek binasını de tamamladı. Yedi ay süren çalışmaların sonunda şadırvan ve Kur'an-ı Kerim kursu verilecek bina hizmete hazır hale getirildi. Sağlık, eğitim ve dini tesislere ayrı bir önem veren Kartepe Belediyesi bu yönde sosyal belediyeciliğin örnek projelerini birer birer hayata geçiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Hizmet Yağmuru Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement